Wlasciciele odebrali telefony.Cud wrecz.
Bylo nas tylko 3 osoby.Czy inni sobie odpuscili????Wasza sprawa,ale szkoda.
W poniedzialek mamy swoje rzeczy odebrac.Jestesmy- 3 panie-w kontakcie i napewno nie odpuscimy.Mamy ustalone,ze w poniedzialek po poludniu kontaktujemy sie ze soba jak wyszlo z przekazaniem naszych rzeczy i ze jak trzba bedzie to informujemy policje o zawlaszczeniu naszych rzeczy.Kto chce sie dolaczyc w sprawie odzyskania swoich rzeczy,niech sie zglasza.Nie ma rzeczy nie mozliwych.
W razie,jakby ktos nie mial,podaje numer do komisu 690021980
Nie zdążyłaaam! Strasznie Was przepraszam dziewczyny! Z przyczyn ode mnie nie zależnych nie dotarłam na spotkanie. jesteście umówione w domach na odbiór swoich rzeczy czy w komisie? Mam ten numer telefonu, właśnie tego numeru nie odbierali.
Jak na moje oko dałyście się zbyć.Właścicielka w końcu miała czas żeby przygotować zwrot rzeczy klientek lub kasę tym bardziej że wiedziała że chcecie się spotkać z innymi poszkodowanymi pod iskierką.Mam jednak nadzieję że się mylę :)
Jak można tak okłamywać własnego klienta-hmm...nie rozumie tego!Ogólnie 25 marca otwieram sklep z odzieżą używaną tylko i wyłącznie dla naszych kochanych pociech od 0-12lat,godz,9-18 na ul.Łąkowa 4 przy ul.Staszica!!!!!Wiele promocji oraz upominki dla moich klientów.Jestem wiarygodna,drogie mamy tu na pewno nikt nie zostanie oszukany,ZAPRASZAM!!!!!!!!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.