Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

~ niezalogowany
24 lutego 2013r. o 9:34
Komisow z ciuchami dla duzych i malych jak muszelek w morzu.Na co kolejny??Te co sa jakos tam przeda i straczy.W zyciu nie pojelabym sie takiego interesu,kiedy juz iles tam takich punktow istnieje.
Co za kraj! Cichy uzywane,auta uzywane,maszyny budowlane uzywane,meble i AGD z wystawek uzywane,zabawki dla dzieci uzywane.Wiele z tych rzeczy wcale nie potrzbujemy,ale...takie tanie to trzeba kupic.Kiedy ta Polska znormalnieje??
Wiem,ze i na takie rzeczy sa klienci,rozumiem.Komisy maja swoja racje bytu i sa wazne.Ale zeby tak je mnozyc!?
Zycze Pani powodzenia,ale prosze wymyslec cos szczegolnego dla swojego komisu,zeby roznil sie od innych i przyciagnal uwage ludzi.Wtedy mozna liczyc na sukces.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
24 lutego 2013r. o 9:46
~ napisał(a): Komisow z ciuchami dla duzych i malych jak muszelek w morzu.Na co kolejny??Te co sa jakos tam przeda i straczy.W zyciu nie pojelabym sie takiego interesu,kiedy juz iles tam takich punktow istnieje.
Co za kraj! Cichy uzywane,auta uzywane,maszyny budowlane uzywane,meble i AGD z wystawek uzywane,zabawki dla dzieci uzywane.Wiele z tych rzeczy wcale nie potrzbujemy,ale...takie tanie to trzeba kupic.Kiedy ta Polska znormalnieje??
Wiem,ze i na takie rzeczy sa klienci,rozumiem.Komisy maja swoja racje bytu i sa wazne.Ale zeby tak je mnozyc!?
Zycze Pani powodzenia,ale prosze wymyslec cos szczegolnego dla swojego komisu,zeby roznil sie od innych i przyciagnal uwage ludzi.Wtedy mozna liczyc na sukces.

Gdybym miała zarobki jak na zachodzie nie musiałabym robić zakupów w tego typu komisach/sklepach. Niestety nie syać mnie na zabawkę za 100 zł a na chińszczyznę za 5zł jestem za "mądra" i tego nie chcę fundować mojemu dziecku. Tak samo z ciuchami - naprawdę chciałabym, żeby moje dziecko miało nowe spodnie, bluzki, czy kurtki, ale biorąc pod uwagę, że nosi je jeden sezon, bo na drugi jest to wszystko za małe nie mogę sobie pozwolić na takie wydatki średnio co 3 miesiące- i jestem stałą klientką komisu na Mickiewicza- zresztą pozdrawiam jego właścicielkę :) i wszystkich , którzy tam kupują :)
~ niezalogowany
24 lutego 2013r. o 10:34
wiem,ze duzo ludzi kupuje w komisach,ja tez jak trzeba.jest ok.nie neguje ich bo sa mozliwoscia dla wielu.Chodzi mi o to ze jest ich przesyt.wielu mysli ze to swietny interes i wchodzi w to.Jakby bylo tak super to nie pojawialy by sie i znikaly tak szybko.Wiec nie jestem przeciw a "nawet za";)ale nie w takich ilosciach.A na Mickiewicza Panie sprawuja sie na medal:)
~ula niezalogowany
24 lutego 2013r. o 10:49
~ napisał(a): wiem,ze duzo ludzi kupuje w komisach,ja tez jak trzeba.jest ok.nie neguje ich bo sa mozliwoscia dla wielu.Chodzi mi o to ze jest ich przesyt.wielu mysli ze to swietny interes i wchodzi w to.Jakby bylo tak super to nie pojawialy by sie i znikaly tak szybko.Wiec nie jestem przeciw a "nawet za";)ale nie w takich ilosciach.A na Mickiewicza Panie sprawuja sie na medal:)
Gdzie jest ten przesyt?Jest tylko jeden komis typowo dziecięcy na Mickiewicza i to wszystko.Jak nie ma tam czego szukam to pozostaje tylko rynek Manhattan o ile jest pogoda to można coś trafić.Taka np Iskierka padła przez głupotę właścicielki więc skoro komis na Mickiewicza ma ciągłe zainteresowanie to znaczy że jest potrzebny.
~ niezalogowany
24 lutego 2013r. o 10:55
Tzn.mój sklep to nie komis,w którym ludzie najpierw muszą przynieśc,ażeby później to sprzedać.W większości będę oferowała ciuchy,będę starała się mieć duży wybór oraz niskie ceny.Nie sądzę aby było dużo takich punktów,ponieważ lupeksów owszem jest pełno aczkolwiek mało możliwości kupna coś dla dzieci.Niestety wszystko drożeje,dzieci szybko rosną i naprawdę nie każdego stać na nowość w sklepie!!!!Będę starała się dojść do mam,które wyjdą zadowolone ode mnie,nie mam zamiaru nikomu wciskać kitu,kłamać i ściągać z ludzi kasę.Sama mam dzieci i wiem jakie drogie są teraz ciuchy!Trzeba zrozumieć te osoby,które naprawdę mało zarabiają i chociaż chciałyby-nie stać na luksusy,takie mamy czasy.Mam nadzieję,że większość nie skrytykuje pomysłu,ponieważ naprawdę będę starała się zadbać o zadowolenie klienta!!!!!
~ niezalogowany
24 lutego 2013r. o 11:02
nie krytykuje.Sama napewno przyjde bo mam male dzieci i ciagle im potrzebne kolejne rzeczy.
Czyli nie komis?No i super!!!
Po wpadce Iskierki trudno bedzie komukolwiek nowy taki komis otworzyc.Brak zaufania.
~ niezalogowany
24 lutego 2013r. o 11:04
~ napisał(a): Komisow z ciuchami dla duzych i malych jak muszelek w morzu.Na co kolejny??Te co sa jakos tam przeda i straczy.W zyciu nie pojelabym sie takiego interesu,kiedy juz iles tam takich punktow istnieje.

jaaki bogacz się znalazł. tacy jak ty nie powinni to wchodzić

jak ci się nie podoba to spadaj na zachód
~ niezalogowany
24 lutego 2013r. o 11:40
~ napisał(a):

jaaki bogacz się znalazł. tacy jak ty nie powinni to wchodzić

jak ci się nie podoba to spadaj na zachód

sama spadaj.Myslisz,ze tam wszystko takie piekne.ale ich sukces polega na tym,ze nie zadowalaja sie maloscia.A bogaczka taka sama ze mnie jak z ciebie.Niestety.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu