~ napisał(a): Komisow z ciuchami dla duzych i malych jak muszelek w morzu.Na co kolejny??Te co sa jakos tam przeda i straczy.W zyciu nie pojelabym sie takiego interesu,kiedy juz iles tam takich punktow istnieje.
Co za kraj! Cichy uzywane,auta uzywane,maszyny budowlane uzywane,meble i AGD z wystawek uzywane,zabawki dla dzieci uzywane.Wiele z tych rzeczy wcale nie potrzbujemy,ale...takie tanie to trzeba kupic.Kiedy ta Polska znormalnieje??
Wiem,ze i na takie rzeczy sa klienci,rozumiem.Komisy maja swoja racje bytu i sa wazne.Ale zeby tak je mnozyc!?
Zycze Pani powodzenia,ale prosze wymyslec cos szczegolnego dla swojego komisu,zeby roznil sie od innych i przyciagnal uwage ludzi.Wtedy mozna liczyc na sukces.
~ napisał(a): wiem,ze duzo ludzi kupuje w komisach,ja tez jak trzeba.jest ok.nie neguje ich bo sa mozliwoscia dla wielu.Chodzi mi o to ze jest ich przesyt.wielu mysli ze to swietny interes i wchodzi w to.Jakby bylo tak super to nie pojawialy by sie i znikaly tak szybko.Wiec nie jestem przeciw a "nawet za";)ale nie w takich ilosciach.A na Mickiewicza Panie sprawuja sie na medal:)Gdzie jest ten przesyt?Jest tylko jeden komis typowo dziecięcy na Mickiewicza i to wszystko.Jak nie ma tam czego szukam to pozostaje tylko rynek Manhattan o ile jest pogoda to można coś trafić.Taka np Iskierka padła przez głupotę właścicielki więc skoro komis na Mickiewicza ma ciągłe zainteresowanie to znaczy że jest potrzebny.
~ napisał(a): Komisow z ciuchami dla duzych i malych jak muszelek w morzu.Na co kolejny??Te co sa jakos tam przeda i straczy.W zyciu nie pojelabym sie takiego interesu,kiedy juz iles tam takich punktow istnieje.
Co za kraj! Cichy uzywane,auta uzywane,maszyny budowlane uzywane,meble i AGD z wystawek uzywane,zabawki dla dzieci uzywane.Wiele z tych rzeczy wcale nie potrzbujemy,ale...takie tanie to trzeba kupic.Kiedy ta Polska znormalnieje??
Wiem,ze i na takie rzeczy sa klienci,rozumiem.Komisy maja swoja racje bytu i sa wazne.Ale zeby tak je mnozyc!?
Zycze Pani powodzenia,ale prosze wymyslec cos szczegolnego dla swojego komisu,zeby roznil sie od innych i przyciagnal uwage ludzi.Wtedy mozna liczyc na sukces.
~ napisał(a):~ napisał(a): Komisow z ciuchami dla duzych i malych jak muszelek w morzu.Na co kolejny??Te co sa jakos tam przeda i straczy.W zyciu nie pojelabym sie takiego interesu,kiedy juz iles tam takich punktow istnieje.
jaaki bogacz się znalazł. tacy jak ty nie powinni to wchodzić
jak ci się nie podoba to spadaj na zachód