Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

10447
#Majka2012 nieaktywny
26 lutego 2013r. o 14:54
~katarzyna napisał(a): Majka2012 napewno zajrzę. O to właśnie chodzi jezeli sprtzedaje sie takie rzeczy powinny byc zadbane czyste i ładne.A panie moze odebrały rzeczy i z radosci zapomniały zeby napisac :D przynajmniej taka mam nadzieje. Bede dzwonic i próbowac sie umówic na odbiór rzeczy w przyszły tydzien. Ale wole rozmawiac z panem T. bo tej pani nie znam. Bede w bolcu załatwiac sprawy i nie bede sie goniła w ciemno moze oddadza a moze nie
Katarzyna;Cieszę się,że będę miała być może w pani klientkę,która zawsze wyjdzie ode mnie bardzo zadowolona!!!Serdecznie zapraszam.Otwarcie będzie 25 marca o godz 9-18,ul.Łąkowa4,przy ul.Staszica,Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 lutego 2013r. o 17:21
I co w końcu odzyskałyście swoje rzeczy albo pieniądze?
~ niezalogowany
26 lutego 2013r. o 17:27
Taka cisza to pewnie nic z tego znowu zrobieni ludzie w konia To już raczej norma.Przyzwyczajcie się do tego,to są oszuści i tyle.
~tusia niezalogowany
27 lutego 2013r. o 10:38
Dziś zadzwoniłam pod ten nr do iskierki co widnieje na stronie i o dziwo dostalam sms o co chodzi? wiec napisałam ze chce odebrac rzeczy i podałam nr umowy i dostalam informacje zwrotną, że sprawdzi i dzis się jeszcze odezwie, a na koniec, że życzy miłego dnia to dzis sie okaze, czy jest słowna, wiec czekam zobacze co z tego wyniknie
~ niezalogowany
27 lutego 2013r. o 11:26
~tusia napisał(a): Dziś zadzwoniłam pod ten nr do iskierki co widnieje na stronie i o dziwo dostalam sms o co chodzi? wiec napisałam ze chce odebrac rzeczy i podałam nr umowy i dostalam informacje zwrotną, że sprawdzi i dzis się jeszcze odezwie, a na koniec, że życzy miłego dnia to dzis sie okaze, czy jest słowna, wiec czekam zobacze co z tego wyniknie

Nie odezwie się, bo mnie też tak zbywa ja dzwonię a onanie odbiera a potem wysyła smsa.
~swojak niezalogowany
27 lutego 2013r. o 11:37
nie rozumiem was ludzie zamiast iść na Policję coś próbujecie załatwić -- jesteście taacy naiwni......

przerabiałem z nią temat zwrotu kasy. po 4 miesiącach się udało ale komis jeszcze funkcjonował

NIE DAJCIE SIĘ NABIERAĆ , I ZRÓBCIE Z NIĄ PORZĄDEK !! !! !!
~nina39 niezalogowany
27 lutego 2013r. o 17:21
a ja oddaje odziez do komisu na wesołej na rynku przyjmują w kazdy wtorek i z pieniędzmi niema problemu
~ niezalogowany
28 lutego 2013r. o 14:46
ja złożyłam doniesienie na policji i oddał mi pieniążki w ciągu 1 tygodnia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza