Wczoraj napisałam tej Pani smsa,że idę na policję, bo czekam już stanowczo za długo na swoje rzeczy, odpisała,że wystarczy się przypomnieć i było by po problemie hahaha. Dzisiaj podobno ma do mnie dzwonić. Jeśli do poniedziałku się nie skontaktuję to ja chętnie pójdę z Tobą na policję.
Ona się nie odezwie, będziesz czekać do poniedziałku jak można już to dzisiaj załatwić. Jak tu jedna Pani napisała, że po doniesieniu na policję czekała już tylko tydzień aż właściciele oddadzą pieniądze. Trzeba z nimi krótko, bo wlezą nam na głowę.
O proszę to jeszcze trzeba się przypominac,bo niby co zapomniała,że nabrała ludzi rzeczy i się zawineła.Ludzie jesteście naiwni,a oni się z tego cieszą.Imprezują za nasze pieniądze,na to ich stac?
hej ja dziś dzwoniłam do niej z 10 razy ani razu nikt nie odebrał tel ,więc poszłam na policję i powiedzieli aby przyjść w poniedziałek w parę osób to by było wtedy zgłoszenie grupowe i będą mogli szybciej zadziałać. jak ktoś chętny pójść ze mną w poniedziałek na policję to zapraszam. pozdrawiam Kinga ps ja na wekend wyjezdzam wiec jak coś to pisać dziś albo się odezwę w poniedziałek rano
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.