Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

~katarzyna niezalogowany
24 lutego 2013r. o 11:59
co do sprawy tego spotkania ,ja tez nie moge sobie pozwolic na jazde w ta i spowrotem do bolesławca bez zadnych konkretów.Koszt dojazdu w ta i nazad to ok 20 zł i jak bede tak smigac to szkoda mojegozachodu bo zapłace wiecej kasy za paliwo niz sa rzeczy warte.Jak wam sie uda odzyskac rzeczy w poniedziałek to piszcie prosze to i ja sprobuje sie dodzwonic i odebrac swoje. A w temcie komisu mi sie wydaje jakby iskierka zadbała o to by np przyjmowac rzeczy fajne ładne i nie bardzo zniszcone ludzie by przychodzili.Ja to bym sie targowała troche przy przyjmowaniu towaru.np przynosze jakąs sukienke i chce za nia 100zł gdzie w sklepie nowa kosztuje 105zł pan przyjmuje i nic nie mowi to wiadomo ze sie nie sprzeda a tylko wisi na wieszaku i zajmuje miejsce. po 2 posegregowanie rzeczy rozmiarami osobno dla dziewczyn i osobno dla chłopców.Kiedys bylam po odbiór zwrotu i chciałam pooglądac ciuchy i cos kupic ale jak weszłam w ten haos to mi sie odechciało.
Ja kupuje uzywane rzeczy jak sa w dobrym stanie bo czasem nie oplaca kupic sie dziecku spodni za 100zł gdzie pochodzi pół roku i sa za male.Lub zabawka za 200zl dziecko rzuci i sie popsuje i poszło 200zł...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Beata niezalogowany
24 lutego 2013r. o 13:07
~ napisał(a): Tzn.mój sklep to nie komis,w którym ludzie najpierw muszą przynieśc,ażeby później to sprzedać.W większości będę oferowała ciuchy,będę starała się mieć duży wybór oraz niskie ceny.Nie sądzę aby było dużo takich punktów,ponieważ lupeksów owszem jest pełno aczkolwiek mało możliwości kupna coś dla dzieci.Niestety wszystko drożeje,dzieci szybko rosną i naprawdę nie każdego stać na nowość w sklepie!!!!Będę starała się dojść do mam,które wyjdą zadowolone ode mnie,nie mam zamiaru nikomu wciskać kitu,kłamać i ściągać z ludzi kasę.Sama mam dzieci i wiem jakie drogie są teraz ciuchy!Trzeba zrozumieć te osoby,które naprawdę mało zarabiają i chociaż chciałyby-nie stać na luksusy,takie mamy czasy.Mam nadzieję,że większość nie skrytykuje pomysłu,ponieważ naprawdę będę starała się zadbać o zadowolenie klienta!!!!!

Nie komis, nie lumpex to co to za sklep będzie? Jaka ta odzież będzie? Czyżby chińska?
~ niezalogowany
24 lutego 2013r. o 13:57
~ napisał(a): Wlasciciele odebrali telefony.Cud wrecz.
Bylo nas tylko 3 osoby.Czy inni sobie odpuscili????Wasza sprawa,ale szkoda.
W poniedzialek mamy swoje rzeczy odebrac.Jestesmy- 3 panie-w kontakcie i napewno nie odpuscimy.Mamy ustalone,ze w poniedzialek po poludniu kontaktujemy sie ze soba jak wyszlo z przekazaniem naszych rzeczy i ze jak trzba bedzie to informujemy policje o zawlaszczeniu naszych rzeczy.Kto chce sie dolaczyc w sprawie odzyskania swoich rzeczy,niech sie zglasza.Nie ma rzeczy nie mozliwych.
W razie,jakby ktos nie mial,podaje numer do komisu 690021980
dzień dobry mam prośbę proszę o napisanie godziny o której panie idą po swoje rzeczy do tego komisu.to ja bym też podeszła . a nie byłam wczoraj bo dowiedziałam się dziś dopiero od znajomej że było wczoraj to spotkanie pod komisem.a na ten numer tel dzwoniłam wczoraj po 12 w poludnie i nikt nie odebrał telefonu.pozdrawiam i z góry dziękuje
~katarzyna niezalogowany
25 lutego 2013r. o 18:51
i jak udało odebrac sie rzeczy ?????
~ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 20:56
Pewnie się nie udało jak cisza
~ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 20:58
A tak w ogóle to słyszałam, że właścicielka gdzieś pracuje, ciekawe gdzie, bo bym się chyba tam przeszła po swoje rzeczy
10447
#Majka2012 nieaktywny
26 lutego 2013r. o 7:41
Na pewno nie będzie to odzież chińska!!!!!Dzieci nie powinny chodzić w chińskich rzeczach,bo podobno są rakotwórcze,lepiej być ostrożnym,to tylko nasze dzieci i trzeba dbać o ich zdrówko.Ciuchy będą wyprane i wyprasowane.
~katarzyna niezalogowany
26 lutego 2013r. o 11:36
Majka2012 napewno zajrzę. O to właśnie chodzi jezeli sprtzedaje sie takie rzeczy powinny byc zadbane czyste i ładne.A panie moze odebrały rzeczy i z radosci zapomniały zeby napisac :D przynajmniej taka mam nadzieje. Bede dzwonic i próbowac sie umówic na odbiór rzeczy w przyszły tydzien. Ale wole rozmawiac z panem T. bo tej pani nie znam. Bede w bolcu załatwiac sprawy i nie bede sie goniła w ciemno moze oddadza a moze nie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK