Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
BolecFORUM Nowy temat

Komis odzieżowy

~ niezalogowany
2 marca 2013r. o 9:14
~katarzyna napisał(a): ja spróbuje odebrac we wtorek jak sie nie uda to tez ide i to na 100% wiec mozecie powiedziec ze 1 dojezdna przyjdzie we wtorek
hej ona ma komis cały czas zamkniety wiec prosze chodz ze mna w poniedzialek na policje a jak nie to ja pojde z toba we wtorek policjant prosil aby bylo nas wiecej osob aby to było zgłoszenie grupowe.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 marca 2013r. o 9:37
a we wtorek to o ktorej i gdzie bedziecie sie spotykaly??? bo jak mi pora bedzie pasowala to chetnie sie dolacze
~wkurzona niezalogowany
2 marca 2013r. o 18:31
Witam, wygląda na to, że i ja dołączyłam do "tych oszukanych". Bardzo chętnie też wybiorę się na policję. Jak tylko będzie wiadomo coś konkretnego - gdzie i kiedy się spotykamy to proszę pisać.
~prawnik niezalogowany
2 marca 2013r. o 21:25
same blondynki , żadna nie pójdzie sama na Policje tylko razem, co za bzdura, że policjant mówi jak będzie nas więcej tym lepiej.

każde zgłoszenie jest traktowane jednoznacznie,

widocznie tym nierobom nie chce się zakładać spraw

i taka znieczulica w państwie polskim

9880
#she89 nieaktywny
3 marca 2013r. o 8:51
Jutro 17.10 pod Iskierką, która idzie ze mną?
~katarzyna niezalogowany
3 marca 2013r. o 12:35
wiec ja proponuje tak ja bede próbowała umowic sie z właścicielem komisu na wtorek na godzine ok 11 po 11 jezeli sie nie stawi to pojde na policje.jutro dam znac gdzie i o jakiej porze.Ja nie jestem z bolca to trudno mi jezdzic codziennie czyli w poniedziałek jak we wtorek musze je3chac pozałatwiac sprawy.wiec bede we wtorek.jutro sie odezwe czy udało mi sie cos zdfziałac i ewentualniue sie umówimy
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 14:59
hej,ja ide jutro o 14 .jak któraś chce dołączyć to zapraszam pod komende o13.55 bo o14 wchodzę do komendy.pozdrawiam Kinga
~ niezalogowany
4 marca 2013r. o 18:01
Czy ktoś coś zdziałał?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAKongres Miedzi