Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 11:35
o ja sie nie cale 3 tygdonie odchudzam.... ale do kwietnia chce osiagnac mete..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4314
#wiewióra nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 11:36
w maju przeszłam dość poważną operację a i chyba szykuję się następna czekam tylko na wyniki badań

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
4743
#MANSON nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 11:36
Oj Ranniusia jak taras jest to i tance beda! :D

:D
4067
#zraniona nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 11:38
Gosia nie mow mi nic o ciatseczkach bo ja i tak mdleje na ich widok,dlatego zanim zaczelam diete zjadlam wszytsko co mialam .. zeby sie nie kusic... Pamietasz jak zesmy sie obzeraly przed kompem mniam mniam... dlatego odchudzam sie szybko... bo takie powolne odchudzanie to nie dlamnie... na widok prosiaka juz sie obslinilam ;(
2945
Mgosia
30 stycznia 2011r. o 11:38
wiewior napisał(a): w maju przeszłam dość poważną operację a i chyba szykuję się następna czekam tylko na wyniki badań

Nawet tak nie myśl, ja wierzę że będzie dobrze :> :> :*

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4314
#wiewióra nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 11:39
GoSiaM napisał(a):
wiewior napisał(a): w maju przeszłam dość poważną operację a i chyba szykuję się następna czekam tylko na wyniki badań

Wiem Twoje życzenia się spełniają i na to bardzo liczę:*:*

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
4067
#zraniona nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 11:39
GoSiaM napisał(a):

pewnie ze ebdzie dobrze, mysl pozytywnie...
Tance sa zawsze czy w srodku czy na dworze :) bezdie nas mam nadzieje tyle ze zorganizujemy cos wspolnie :)
4314
#wiewióra nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 11:42
Może i ja się do imprezy przyłącze

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.