Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4553
#Margot2000 nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 12:56
Witaj Falco :) To wszystko zalezy od wielu wielu aspektow.... Jowitko zgadzam sie z Toba :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4314
#wiewióra nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 12:57
Margot2000 napisał(a): Wiewior ale Ty masz malenstwa ;) Az ci zazdroszcze :) Oczywiscie pozytywnie

A dziękuję:)

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
2900
#falco nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 12:57
...no jasne ...nie wszystko nadaje się do regeneracji...nawet botoks i wiagra nie pomoże...niekiedy... :D :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4314
#wiewióra nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 12:59
falco napisał(a): ...no jasne ...nie wszystko nadaje się do regeneracji...nawet botoks i wiagra nie pomoże...niekiedy... :D :D :D

oj to ja współczuję :P

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
2900
#falco nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 13:01
...zaraz,zaraz...nie jestem na tym etapie...jeszcze :> :> :D :D :D

~zraniona niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 13:06
eee ja bede miec 41 :) i nie mowie ze jak znajde jakiegos super faceta ktory przyda sie na meza-ze nie ebde meic jeszcze z 2 maluchow :) kocham dzieci i zyje tylko dla rodziny-wiec co mi tam-jak zegar,warunki i finanse na to pozwola to czemu nie :)
2900
#falco nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 13:06
...sorki- mam dzisiaj ,,doła,, związanego z pracą a nie chcę na Was wylewać swoich żali...narazie spadam ;) ;) ;)

4314
#wiewióra nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 13:08
falco napisał(a): ...zaraz,zaraz...nie jestem na tym etapie...jeszcze :> :> :D :D :D

To był żart:* :*

Dopisane 31.01.2011r. o godz. 13:08:

~zraniona napisał(a): eee ja bede miec 41 :) i nie mowie ze jak znajde jakiegos super faceta ktory przyda sie na meza-ze nie ebde meic jeszcze z 2 maluchow :) kocham dzieci i zyje tylko dla rodziny-wiec co mi tam-jak zegar,warunki i finanse na to pozwola to czemu nie :)

To życzę powodzenia!!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.