Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

3046
#sentinel nieaktywny
8 lutego 2011r. o 20:14
Krzyki i biadolenie żółwika obudziło wiewiórkę, która smacznie sobie spała w swoim gniazdku.
- A cóż to za hultaj w nocy spać nie daje i taki krzyk podnosi ?
Zobaczywszy skaczącego z bólu i wrzeszczącego żółwia, cisnęła w niego wielkim kasztanem.
Tym sposobem żółwik nie dość, że pokłuty przez jeża, to na dodatek oberwał w sam środek nosa :)
Wiewiórka dopięła jednak swego, bo żółwik trafiony w nos, zamilkł i dał drapaka :) ciągnąc mimo wszystko za nogę, śpiącego wciąż jeżyka :)
Machnąwszy ogonem, wiewiórka wróciła do ciepłego legowiska na słodki spoczynek :)
Żółw zły i obolały pędził do domu,mamrocząc coś o odwecie na wiewiórce, robiąc sobie listę niezbędnego do walki uzbrojenia

[img=1297191990_vvt640p.jpg]

i ciągnąc za sobą nieboraka jeża, który śpiąc smacznie, nawet nie zdawał sobie sprawy z całej sytuacji. Nagle coś przemknęło obok żółwia, niczym błyskawica

[img=1297192202_epx6bsa.jpg]

Żółw padając na jeża, zdążył tylko wymamrotać - Kubica ???

Koniec tej opowiastki miał finał taki, że jeż dał drapaka, a żółw miał siniaki :)

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2062
#bylu nieaktywny
8 lutego 2011r. o 20:36
Witam wszystkich :)

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
4314
#wiewióra nieaktywny
8 lutego 2011r. o 21:06
Żółw jednak nie poddał się tak łatwo podniósł się otrzepał i nadal obmyślał zemstę na wiewiórze!!Jak ona tak mogła mnie potraktować no jak??
Wiewióra spokojnie zasnęła w swoim łóżeczku śniąc o....a o czym to Wam nie zdradzę!!

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
2945
Mgosia
8 lutego 2011r. o 21:33
Ratujcie mnie od piosenki o jeżu :| teraz mnie prześladuje ;(

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4051
#MalaCzarna nieaktywny
8 lutego 2011r. o 22:27
ja Cię uratuję, w podzięce za tekst miesiąca - 'tabaka z kłaka' :D:D

teraz od tej piosenki nie będziesz się mogła uwolnić ;)

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
2945
Mgosia
8 lutego 2011r. o 22:31
Muszę to opatentować i puścić w świat pocztą gołębią :D

a ja .... a ja Ci tak :D

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4051
#MalaCzarna nieaktywny
8 lutego 2011r. o 22:44
'sweeter than candy on a stick' :D

oj Goś, beczka śmiechu z Tobą :D

hau :D

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
2945
Mgosia
8 lutego 2011r. o 23:09
A kuna ma tata :D Howk :D

&feature=related

Dopisane 08.02.2011r. o godz. 22:58:

Mała, idziemy spajkać jak surykatki ? :)

Dopisane 08.02.2011r. o godz. 23:09:

;( ;( ;(

Do licha..... ale damy radę Mała ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK