Krzyki i biadolenie żółwika obudziło wiewiórkę, która smacznie sobie spała w swoim gniazdku.
- A cóż to za hultaj w nocy spać nie daje i taki krzyk podnosi ?
Zobaczywszy skaczącego z bólu i wrzeszczącego żółwia, cisnęła w niego wielkim kasztanem.
Tym sposobem żółwik nie dość, że pokłuty przez jeża, to na dodatek oberwał w sam środek nosa :)
Wiewiórka dopięła jednak swego, bo żółwik trafiony w nos, zamilkł i dał drapaka :) ciągnąc mimo wszystko za nogę, śpiącego wciąż jeżyka :)
Machnąwszy ogonem, wiewiórka wróciła do ciepłego legowiska na słodki spoczynek :) Żółw zły i obolały pędził do domu,mamrocząc coś o odwecie na wiewiórce, robiąc sobie listę niezbędnego do walki uzbrojenia
[img=1297191990_vvt640p.jpg]
i ciągnąc za sobą nieboraka jeża, który śpiąc smacznie, nawet nie zdawał sobie sprawy z całej sytuacji. Nagle coś przemknęło obok żółwia, niczym błyskawica
[img=1297192202_epx6bsa.jpg]
Żółw padając na jeża, zdążył tylko wymamrotać - Kubica ???
Koniec tej opowiastki miał finał taki, że jeż dał drapaka, a żółw miał siniaki :)
Żółw jednak nie poddał się tak łatwo podniósł się otrzepał i nadal obmyślał zemstę na wiewiórze!!Jak ona tak mogła mnie potraktować no jak??
Wiewióra spokojnie zasnęła w swoim łóżeczku śniąc o....a o czym to Wam nie zdradzę!!
PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
Ratujcie mnie od piosenki o jeżu :| teraz mnie prześladuje ;(
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Muszę to opatentować i puścić w świat pocztą gołębią :D
a ja .... a ja Ci tak :D
&feature=related
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.