Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2011r. o 11:25
...nie wiedziałem że to mały format...tekst jest taki- powiedziałem tylko że ma brudną myszkę... :) :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
15 lutego 2011r. o 11:25
~ napisał(a): dobra dobra już nie będę pisać co ty robiłaś ze swoją żabką ;)

aaaaaaaa mam cie,wiedzialam ze to ty jednak ta zabke glaskalas... jak z myszka skonczylas ;) :>
~kinga niezalogowany
15 lutego 2011r. o 11:26
zraniona napisał(a):
falco napisał(a): ...ja zasypiam... :D :D

no wiesz :> :> kinga za slabo sie starasz,bo kolega ci usypia.. :|
hej to przecież Jowity nie ma znami :D
4067
#zraniona nieaktywny
15 lutego 2011r. o 11:27
falco napisał(a): ...nie wiedziałem że to mały format...tekst jest taki- powiedziałem tylko że ma brudną myszkę... :) :)

a skad wiesz ze myszka kingi jest brudna??? he??? trza bylo jej pomoc ja dobrze wykompac ;) :P
~Jowita niezalogowany
15 lutego 2011r. o 11:29
No patrz Falco, One nie potrafią rozróżnić myszki ....... ni mogę hihi
A może zmieniłyście orientacje se............ą :D :P
Falco, a Ty nie pij jak tak szybko usypiasz :P
4067
#zraniona nieaktywny
15 lutego 2011r. o 11:29
ide sobie,bo mi z rana cos do glowy uderza -i nawet nic nie pilam :D :D kawa za mocna chyba ;)
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2011r. o 11:30
...nic takiego nie napisałem ... :| po prostu przypomniało mi się to porównanie... :D ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~kinga niezalogowany
15 lutego 2011r. o 11:30
zraniona napisał(a):
falco napisał(a): ...nie wiedziałem że to mały format...tekst jest taki- powiedziałem tylko że ma brudną myszkę... :) :)

a skad wiesz ze myszka kingi jest brudna??? he??? trza bylo jej pomoc ja dobrze wykompac ;) :P
moja myszka jest zawsze czysta to falco miał brudne ręcę :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu