Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 11:45
zraniona napisał(a):
~ napisał(a): ...to chyba prawda ze delegacje niszcza zwiazki :|

normalne,co delegacja to inna baba... przeszlam to samo.. ale przejdzie ci zobaczysz,potrzeba tylko czasu...mi po 6 latach przeszlo dopiero... :/ mam nadzieje ze u ciebie tyle nie potrfa.. :|

no mysle bo 18 to juz skonczylam ....i nie chcialabym sie sama starzec ...moze kiedys znajde ta prawdziwa polowke na razie moje wszystkie zwiozki konczyla sie klapa ..pomomo ze wszystko z siebie dawalam .moze za duzo?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 lutego 2011r. o 11:46
aaa ???? oddawałaś swoją pensję co miesiąc :| :| :|

Zmoderowano 18.02.2011 godz.19:27 - powód: cytowanie (sentinel)
~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 11:47
kurcze czytam sama siebie i bledow pelno !to przez te cholerne lzy (same jakos tak leca)
4401
#laila nieaktywny
18 lutego 2011r. o 11:49
~ napisał(a): prosze o namiary .,niestety nie mam zbyt wielu przyjaciol .praca praca praca....

napisz na moj priv na bolcu

Zmoderowano 18.02.2011 godz.19:27 - powód: cytowanie (sentinel)

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 11:49
~ napisał(a): aaa ???? oddawałaś swoją pensję co miesiąc :| :| :|

?? ?? ?? ??

Zmoderowano 18.02.2011 godz.19:28 - powód: cytowanie (sentinel)
4067
#zraniona nieaktywny
18 lutego 2011r. o 11:52
~ziemianka napisał(a): ..pomomo ze wszystko z siebie dawalam .moze za duzo?

wlasnie o to chodzi,faceci krzywdza przewaznie te kobiety ktore z siebie wszystko daja, bo tak ich uczymy,dlatego wykozystuja to,bo mysla ze zawsze bezdiemy na nich czekac i zawsze pzebaczmy.. ja przebaczalam tyle lat...dlatego wiedzial ze obojetnie co by nie zrobil zawsze go przyjmne z otwartymi rekami..ale nie dawno to sie skonczylo...po co czekac na kogos kto nie jest nas warty?? przyjdzie,przeprosi,zatrze rece ze mu sie znowu udalo i po jakims czasie pojdzie znowu w bok. taki nie mysli co swojej rodzinie robi,ze krzywdzi,ze my cierpimy,bo patrzy tylko na swoje potrzeby.. nie upadaj jak ja to kiedys zrobilam, bo dalam sie facetowi ponizac tylko dlatego bo kochalam ponad wszytsko- i do tej pory nie wiem za co,, w niczym mi nie pomogl,nie wspieral,nigdy go nie bylo gdy go potrzebowalam.czuje se na maxa wykozystana nic innego.. teraz jak mi przeszlo to widze wszystko innymi oczami..nie byl mnie warty.
~Jowita niezalogowany
18 lutego 2011r. o 11:56
~ niezalogowany
18 lutego 2011r. o 11:56
laila napisał(a): napisz na moj priv na bolcu

nie wiem jak w to wejsc ,dopiero sie ucze obslugi kompa ...jak masz domowy numer to wyslij mi na ten e-meil [email protected]. na domowe moge dzwonic bo na kom drogo z niemiec.a w polsce bede dopiero16 marca .. :)

Zmoderowano 18.02.2011 godz.19:29 - powód: cytowanie (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza