Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
17 grudnia 2011r. o 10:00
hej tomciu ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7921
#tomek8319 nieaktywny
17 grudnia 2011r. o 10:13
hej ranna- niby wczoraj wyszedłem szybko ale dosłownie w drzwiach spotkałem kolegę...... i tak sobie myślę, że mnie głowa boli :/

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
4067
#zraniona nieaktywny
17 grudnia 2011r. o 10:14
:) do wieczorka przejdzie ;)
7921
#tomek8319 nieaktywny
17 grudnia 2011r. o 10:20
:D :D :D do wieczorka to na pewno.... tylko że przed południem mój samochód będzie na mnie obrażony:D:D:D a mam parę spraw do załatwienia

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
4067
#zraniona nieaktywny
17 grudnia 2011r. o 10:25
a ja chora leze,bez glosu, co nie ktorzy beda sie dzisiaj cieszyc ;D bo dojda chociaz do slowa.... i nie zagdam na smierc ;(
4834
#nieznajomy nieaktywny
17 grudnia 2011r. o 10:30
Witam :)
ja czuję się dobrze ale bywało lepiej :D ,do wieczora będzie super :)
7921
#tomek8319 nieaktywny
17 grudnia 2011r. o 10:32
oj to współczuje- no ale takie są efekty imprezowania- hmmm rosołek albo coś w ten deseń i może pomoże, chyba że nie są to skutki imprezy, wtedy łóżeczko, kocyk i herbatka ale nie z rumem:D:D

4067
#zraniona nieaktywny
17 grudnia 2011r. o 10:37
nie, zadne imprezy,tylko jestem chora juz od paru dni,zaczelo sie jak sie czyms przejelam.... a teraz zlapalo mnie na maxa... leze caly czas w lozku i sie grzeje :| kurna, a tu swieta i sylwestra pod nosem.... ja bede sama w domu z dziecmi ,trzeba robic zarcie,a ja leze plackiem :| chyba bedzie tylko chlebek i bigos :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.