Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7066
#Gamelin nieaktywny
4 stycznia 2012r. o 20:13
No hej magnum ;)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5570
#De_Tourvel nieaktywny
4 stycznia 2012r. o 20:16
~ napisał(a):
magnum44 napisał(a): Jaka piękna pokuta:*

We dwójkę damy sobie radę z De_Podłą :D

De_Podła proponuje Magnum taką samą pokutę, choć dla niej to lepsza byłaby dwutygodniowa :P:>:>:>

Jednak sam się boisz :>:>:>:P

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
4314
#wiewióra nieaktywny
4 stycznia 2012r. o 20:16
Pokuta może i piękna ale jak ją wytrzymać??

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
5183
magnum44
4 stycznia 2012r. o 20:22
Ja tam żadnych grzechów nie mam i pokuty nie potrzebuję w związku z tym :*

A z De_Podłą nie tak łatwo sobie poradzić ;( ;(
Skąd ja to wiem ;(

PS. Bo to jest po prostu: Madame de la Chantrappe:D:D
Z zimna krwią potrafi wykończyć wszystkich wokół i słodkim uśmiechem dobić gwoździa do trumny, mówiąc: "Życie"

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
5570
#De_Tourvel nieaktywny
4 stycznia 2012r. o 20:24
wiewior napisał(a): Pokuta może i piękna ale jak ją wytrzymać??

Czytać, czytać, czytać... książki oczywiście :P:P:P spotykać się z przyjaciółmi w realu ;) pomysłów jest milion i można spokojnie wytrzymać ;)

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
7612
bax
4 stycznia 2012r. o 20:26
~ napisał(a):
bax napisał(a): Może i dobry ;) :D

:* :*

A teraz?? :P

:| ..ja,ja ja. :D ja Cię znam :| ...aaataaam,nie be be bede be be be czała ;) :D

Policjant zatrzymuje przechodnia.
- "Proszę się wylegimi... wylemigi... wyligi... A zresztą, niech pan idzie do domu, mam dziś dobry humor!"
4314
#wiewióra nieaktywny
4 stycznia 2012r. o 20:27
De_Tourvel napisał(a):

Czytać, czytać, czytać... książki oczywiście :P:P:P spotykać się z przyjaciółmi w realu ;) pomysłów jest milion i można spokojnie wytrzymać ;)

A jak tak to ja jestem na TAK:)

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
5570
#De_Tourvel nieaktywny
4 stycznia 2012r. o 20:30
magnum44 napisał(a):
A z De_Podłą nie tak łatwo sobie poradzić ;( ;(
Skąd ja to wiem ;(

PS. Bo to jest po prostu: Madame de la Chantrappe:D:D
Z zimna krwią potrafi wykończyć wszystkich wokół i słodkim uśmiechem dobić gwoździa do trumny, mówiąc: "Życie"

Otóż to, bo mój uśmiech mówi wszystko ;):P po prostu takie jest ŻYCIE :P:P:P

Dopisane 04.01.2012r. o godz. 20:30:

wiewior napisał(a):
De_Tourvel napisał(a):

A jak tak to ja jestem na TAK:)

:):):)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza