Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7239
#sasha13 nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 21:03
hahahahaha :) :D

ale te szyszki wciągnełabym :P

"Bo dzisiaj panny na mundur lecą po to by służył ich własnym plecom"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 21:04
Wiewióreczko styczeń jeszcze nie skończony , bukiet jeszcze nie złożony , ale , co się odwlecze , to nie uciecze :D Najlepszego , szyszek jak od D_T i orzechów ile wlezie , a dla duszy serduszka po drugiej stronie kotka i .... Drugiego Serduszka na zawsze :)
Dobry wieczór Bajeranci i dobranoc , bo mnie głowa boli :)
... nie boli :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 21:05
De_Tourvel napisał(a): nie TD, czyli Turbo Doładowanie :P:D

Te Dourvel:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5570
#De_Tourvel nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 21:08
hemi napisał(a):

dobre, dobre :D:D:D też może być, ale trudniej wymówić :P

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
3145
#hemi nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 21:10
De_Tourvel napisał(a):
hemi napisał(a):

dobre, dobre :D:D:D też może być, ale trudniej wymówić :P

Mamy E to i będzie TE:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4314
#wiewióra nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 21:12
De_Tourvel napisał(a): Ale tak naprawdę życzę Ci całej choinki takich szyszuni ;)

[img=1326830224_awyzte2.jpg]

Takie to ja poproszę dwa worki:0
skromnie co??
i dzięki wielkie

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
5570
#De_Tourvel nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 21:14
Jak się do mnie ładnie pouśmiechasz to zrobię Ci i 3 worki :);) w urodziny nie trzeba być skromnym :*

A Hemi, nie chcę być TE :P dobrze mi z byciem DeTe :P a dla Ciebie też coś mam :>:P
:D:D:D

[img=1326831296_h00aur2.jpg]

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
4314
#wiewióra nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 21:16
Za wszystkie życzenia bardzo miło mi się na serduchu zrobiło:)

Dopisane 17.01.2012r. o godz. 21:16:

De_Tourvel napisał(a): Jak się do mnie ładnie pouśmiechasz to zrobię Ci i 3 worki :);) w urodziny nie trzeba być skromnym :*

:):):):):):):):):):):):):):):):):)

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza