Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5570
#De_Tourvel nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 21:59
E kochana :* zajrzyj na muzykę ;) gratisik tam na Ciebie czeka ;):*

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7646
#Akiwa nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 22:26
&feature=related

:* :D
3145
#hemi nieaktywny
18 stycznia 2012r. o 22:53
juz po kapieli:) zaraz łozeczo i...kolejny dzionek przed nami:)
E ukochana zaraz będzie ucałowana.Pozdrawiamy E tam:)

Dopisane 18.01.2012r. o godz. 22:53:

magnum jak jeszcze raz nie będziesz reagować w biedronce (ok.16:30) na me machanie to normalnie rzucę tym co miałem w rekach:P kg parówek w tę czy we w te,co tam:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5183
magnum44
18 stycznia 2012r. o 23:01
:| :|

Ja... nosze okulary, ale i tak nic nie widzę ;( ;(

Nie wybaczę sobie tego, że Cie nie zauważyłam!!
Byłam bardzo zaaferowana spotkaniem z E i auto czekało na mnie pod biedroną!!
Miałam 7 minut na zakupy!!
Dla kobiety to baaardzo mało...
Ale wygrałeś konkurs pod foto z kotkami i pięknym sniegiem:):)
Wybieraj nagrodę podwójnie, a co!!

Dla Ciebie i Crow:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4314
#wiewióra nieaktywny
19 stycznia 2012r. o 13:43
Witam:)
Brzydko dzisiaj aż się nosa za drzwi nie chce wychylać,niestety jestem zmuszona wyjść:(

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
6979
E
19 stycznia 2012r. o 15:23
Witajcie Kochani :) Pogoda, jak pogoda, parasolka w dłoń i do przodu, wiem, bo byłam :) A tak ogólnie, to pogoda nie przeszkadza w prowadzeniu życia towarzyskiego ;) Słuchajcie, zima u nas, to dobre 5 miesięcy, więc trzeba się jakoś trzymać:)

hemi napisał(a): Magnum jak jeszcze raz nie będziesz reagować w biedronce (ok.16:30) na me machanie

Hemi :*( może CROW:* mnie nie zabije :D) ja też tam byłam o tej porze, widziałam Magnum :* trzeba było do mnie machać :D:D
Mimo...miłego popołudnia:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
19 stycznia 2012r. o 17:50
Bryyy wieczczór :) Długi spacer miałam,przemokłam itd.,ale,co tam :) ...
Tak mi pod kapturem dziś grało ;) ...
6979
E
19 stycznia 2012r. o 20:31
Dobrej nocki życzę :)
Niech każdy dzień przyniesie choć "małą rzecz", której będzie się można uchwycić, a która da siłę na następne dni. Taką "małą rzeczą", a właściwie całkiem wielką, będzie wzrost optymizmu wśród Bolecnautów, czego Wszystkim życzę :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.