Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

3118
#sylvia nieaktywny
10 marca 2012r. o 6:49
Dzień dobry :) Dzisiaj ja jestem pierwsza a Wy wszyscy jeszcze smacznie śpicie :) Ale ja dzisiaj mam wielki dzień :D Zapraszam wszystkich :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
10 marca 2012r. o 9:37
Witam wszytskie ranne zmory ;) Pije ktos kawe??? :>
4382
#rusalka nieaktywny
10 marca 2012r. o 9:49
a kuku :D dzisiaj ja wyjątkowo piję kawkę ^^ ...nie żebym miała wolne , o nie....mam na nockę ,ale chętnie na kawkę z ranną wpadłam

Dopisane 10.03.2012r. o godz. 09:49:

mam ambitny plan umyć dzis okna , w zależnosci od tego,czy binladenik pozwoli,jeśli nie ,będziemy odpoczywac cały dzien , pusty dom,nie trzeba gotować, cisza ..uwielbiam to ... oooo mały własnie trenuje fikołki ... jak na 1,5 roczne dziecko ,ambitny plan ...ranna słonce moje ,co u Ciebie ?

Człowiek ma to,na co się zgadza .
4067
#zraniona nieaktywny
10 marca 2012r. o 9:51
witaj rusaleczko :* dawno zesmy sie nie widzialy,u mnie duzo i nic :D jade dzisiaj w nocy na tydzien,jak wroce to wpadne do ciebie o ile bedziesz miala czas ;) a u ciebie?? :D
4382
#rusalka nieaktywny
10 marca 2012r. o 9:57
mam nadzieje,że ta wizyta będzie dużo LEPSZA ,niz poprzednia ...szczerze Ci tego zyczę, a jak nie ,to spiep... stamtąd od razu :) zapraszam serdecznie,stęskniłam się za Twoja rozgadana buźką :) u mnie mam nadzieję dobrze ... w tle komunia ... gdzies tam bliżej wyjazd do zakopca,bo przyjaciolka tam otworzyla pensjonat,jedziemy zobaczyc , jakies marzenia na temat wakacji ...znalazłam fajny hotel ,ktory na pewno będzie frajdą dla dzieciakow , Serenity Fun City w Egipcie, zobaczymy ;)) na razie latam po necie i szukam ... ja tu klikam ,a mały mi kawę podpija ,cwaniak :)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
6979
E
10 marca 2012r. o 10:04
No, Królewny Wy moje :* :* to Wy takie światowe kobiety :| :D To tu, to tam :) Dzień dobry, mówię Wszystkim :) Nie wiem jak u Was, ale u mnie słoneczko nieśmiało przedziera się przez chmury, więc zaraz lecę się dotlenić :)

:* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4067
#zraniona nieaktywny
10 marca 2012r. o 10:04
;) tez sobie tego zycze,dziekuje. Co chodzi o wakacje to tez mam zamiar gdzies z dzieciaczkami daleko sie wybrac,dostalam super stronke z promocjami co chodzi o wakacje.. zaraz wysle ci linka na priv do tej stronki, tam jest do 70% znizki.
4834
#nieznajomy nieaktywny
10 marca 2012r. o 10:07
Witam obecnych :)
ja już po kawce i robię pranie a spać mi się chce jak bym w nocy nie spała.Wczoraj załatwiłam ważne sprawy dla mnie i po 6 godz. zwiedzania wróciłam do "domu" :)
Życzę miłego i słonecznego dnia bo jak u mnie słońce świeci to u Was chyba też :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.