Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7646
#Akiwa nieaktywny
20 marca 2012r. o 20:25
zraniona napisał(a):
MANSON napisał(a): ...no do migdałków! :|
Wam to tylko jedno po głowie! :D :P
do migdalkow z gory,czy do migdalkow z dolu?? ;DDopisane 20.03.2012r. o godz. 20:24:dobra uciekam bo zaczynam znowu ;D

Ranna :D Ja mam migdałki bardziej u góry :D :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
20 marca 2012r. o 20:26
..o jak o wzierniku to i królewna Piczulinda się pojawiła! :D :D :D hihihihi! :D :*
4067
#zraniona nieaktywny
20 marca 2012r. o 20:27
no co Doktorku,wiosna idzie ;D zboczek sie wlaczyl ;D
4743
#MANSON nieaktywny
20 marca 2012r. o 20:29
Tylko żeby ci bezpiecznika nie wywaliło! hahaha!
Bużka Ranniusia :D :* :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
20 marca 2012r. o 20:30
witam,bo zapomnialam sie znowu przywitac,i uciekam... bo przestajecie pisac jak sie wlanczam ;( ;( ;( :>
7646
#Akiwa nieaktywny
20 marca 2012r. o 20:31
siusiu,paciorek i spać :D:D:D

[img=1332271865_gzf6tfv.jpg]
4743
#MANSON nieaktywny
no,no,no! tylko mi tu bez kropelek! :D :D :D
7632
#VIP007 nieaktywny
E napisał(a): VIP-o jaka kawka :| widzisz, że Doktor udaje :| że wpisu nie widział :D
Zrobię sobie sama ;(
[img=1332271404_23qh1iv.jpg]
o to doktorek ,,, :> może mu coś na oczka się rzuciło :D żebym ja wiedział wczesniej że on taki to bym wyszedł ze swoją propozycją :D :D
Hej zraniona,,,to jak właściwie jest z tymi migdałkami???/ :* i proszę zboczków zostaw w spokoju :D :D to są tylko wzrokowcy z wziernikami :D :D :P

:* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza