Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~~Kremowa Kufea niezalogowany
26 sierpnia 2018r. o 22:59
:D :D :D tylko trochę nogi bolą ..albo nie trochę, a bardzo bardzo :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
27 sierpnia 2018r. o 6:52
Dzień dobry:)

bax napisał(a): No słucham :) i troszkę....akurat z tą wypowiedzią nie do końca się zgadzam ...ale to moja opinia :)

Baxiu :* a w której kwestii?

~~Kremowa Kufea napisał(a): I powiem tak ..jedna trzymała kciuki bardzo mocno , a druga jakoś tak słabiej :D

Kufcia:* ja, ja, to...nawet obiadu nie ugotowałam, tak trzymałam :D

A teraz do przodu, bo..."musimy przenosić góry i biec pod wiatr"

Miłego dnia Bajarze :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~~Kremowa Kufea niezalogowany
27 sierpnia 2018r. o 22:06
My młodzi, my młodzi ..nam wódka nie zaszkodzi :D :D
Kutwa ..do dzisiaj mnie trzyma ten dobry humor :D :D

Kocham Was moje baby :D :D :D
6979
E
28 sierpnia 2018r. o 6:58
Dzień dobry:)

Czego Państwu ( jakiś podtekst polityczny :| :D ) i sobie życzę :)

~~Kremowa Kufea napisał(a): Kocham Was moje baby :D :D :D

A my Ciebie tEEEEż :D :*

Miłego dnia Bajarze :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
28 sierpnia 2018r. o 19:37
TeszszszWassss Baby :*:*:* kocham :D

2945
Mgosia
28 sierpnia 2018r. o 21:10
Dzisiaj to już mogę się pochwalić ;)
Czwarte miejsce w Gminie jakoś mnie niezbyt usatysfakcjonowało , ale drugie w Powiecie to już tak ;) :D

http://powiatboleslawiecki.pl/2288-mamy-zwyci%C4%99ski-wieniec.html

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 sierpnia 2018r. o 22:01
Zaraz , zaraz , jak baby się kochają to jak to się nazywa ? :D

Gratulacje Kufea , zawsze twierdziłem , że jesteś WIELKA ... no powiedz mi , że kłamię :D

Na dobranoc... może Marek Biliński

Życie wciąż w Nas trwa , chociaż czasami proszę Stwórcę o powrót do Źródła , to jednak Stwórca nie chce mnie przy sobie jeszcze widzieć. Mam wrażenie , że zapomniałaś jedną z podstawowych prawd Jezusa , a mianowicie ... DUSZA jest fragmentem Stwórcy i jest nieśmiertelna.
Ja teraz nie żartuję Gocha , Stwórca to nie ksiądz , ani dożynki , to Ty , piąty element Wszechświata . Żeby zrozumieć Stwórcę trzeba kochać nawet takiego Twojego wroga jak ja :)

Dobranoc Kufea :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7612
bax
28 sierpnia 2018r. o 23:00
Witaj Panna :)

Mgosia napisał(a): Dzisiaj to już mogę się pochwalić ;)
... drugie w Powiecie :D

http://powiatboleslawiecki.pl/2288-mamy-zwyci%C4%99ski-wieniec.html

Noooo :* ...jak pluć..to tylko po krzakach ;) Aaaa nie na biednego psa ..uroki rzucać no nie :> :D

śpijcie sspokojnie LetNiuchy :* :*:*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza