"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Chociaż....coraz bardziej martwi mnie to co się dzieje w Polsce, a właściwie, to że Polacy dają się wciągać w "wojnę polsko-polską"
Nie zgadzam się na wprowadzanie destabilizacji w mojej Ojczyźnie, nie zgadzam się na to, żeby wykorzystywano każdą sytuację do tego żeby szczuć jednych na drugich. Nie zgadzam się, żeby pieniądze były ważniejsze niż spokój i budowanie przyszłości dla kolejnych pokoleń.Nie zgadzam się na to, żeby agencje prasowe państw, które same mają sporo do zrobienia na swoim podwórku "wycierały sobie gębę" Polską
Są na forum ludzie, którzy mają w pewnych tematach inne zdanie niż moje. Pytam, czy to jest powód żeby ziać jadem? uważam, że nie.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Miłego dnia Polsko:*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.