Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

22266
#Julca nieaktywny
26 kwietnia 2020r. o 20:00
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
26 kwietnia 2020r. o 20:04
E napisał(a):

Zmiatam na obiad;)

Zośśśśu:* :| kiedy MaćććEja poznam :|
Mgosia byłaś na tym obiadku :|...
;)

;)

~~Szarożółty Ostrokrzew niezalogowany
26 kwietnia 2020r. o 20:32
ja tylko na kontrol ale jak już to zapitolę to co słucham ...
dla mniej cierpliwych ...od 2.20

2945
Mgosia
26 kwietnia 2020r. o 21:13
~~Szarożółty Ostrokrzew napisał(a): n
i aby była jasność - ja ten twój ostatni , ten w którym piszesz ''co za q...a itd. ''zgłosiłem do moderacji za właśnie chamstwo :]

ktoś to musi robić więc dlaczego nie ja?

:D :D :D Jesteśmy na ścieżce wojenne, albo raczej "powietrznej" ale myśli mamy te same i zapewne jeszcze kilkoro tak ma :D To jest zbiorowe zgłaszanie :D Niby osobno, a jednak nas coś łączy :D Pozdrawiam :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
26 kwietnia 2020r. o 21:52
Mgosia napisał(a):
~~Szarożółty Ostrokrzew napisał(a): n
i aby była jasność - ja ten twój ostatni , ten w którym piszesz ''co za q...a itd. ''zgłosiłem do moderacji za właśnie chamstwo :]

ktoś to musi robić więc dlaczego nie ja?

:D :D :D Jesteśmy na ścieżce wojenne, albo raczej "powietrznej" ale myśli mamy te same i zapewne jeszcze kilkoro tak ma :D To jest zbiorowe zgłaszanie :D Niby osobno, a jednak nas coś łączy :D Pozdrawiam :)

ja już dawno zakopałem ''topór''
postarałem się może nie zapomnieć ale nie wracać do tego ...
stąd tak długa moja tutaj nieobecność ...

i gdyby nie ten cham który nawet tutaj mnie przywoływał zapewne ten stan rzeczy trwał by nadal ...
dzisiaj w odpowiedzi na Nemo ja wkleję to ...

coś tam pitolą o czasie i łzach dawno zapomnianych , o śnie i zapomnieniu ..

tyle że ja nie wszystko mogę mimo wszystko zapomnieć ...;)

ale nie czuję wrogości

niech to coś nas łączy ...pozdrawiam również :)
2945
Mgosia
26 kwietnia 2020r. o 22:12
~~Szarożółty Ostrokrzew napisał(a):

Widzisz , bo człowiek po pewnych zdarzeniach nigdy już nie będzie taki sam , jedyne co ochroniło nas przed nienawiścią, było to, że nie przyjaźniliśmy się , a jedynie znali i to przelotnie . Wtedy wystarczy się odwrócić na pięcie i sobie pójść w swoją stronę i faktycznie stać się jak powietrze . Gorzej jest gdy osoba, którą uważasz za przyjaciela, okazuje się najgorszym wrogiem, po przekroczeniu tej bariery nie ma już odwrotu i nic tego nie zmieni i w sumie ... dobrze , że tak jest . Naiwność jest początkiem drogi, do stania się skałą, taką której już nic nie rusza ;)
Tą piosenkę dzisiaj też słuchałam , mam takie dni, że tylko one podnoszą mnie na duchu i dodają jakiejś siły :)
Chociaż ostatnio , szczególnie kiedy prowadzę auto to lubię posłuchać tego, choć z moją ciężką nogą ... ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
26 kwietnia 2020r. o 22:37
Mgosia napisał(a):
~~Szarożółty Ostrokrzew napisał(a):

nie ma ani jednej osoby z tamtych lat którą bym nienawidził ...
jedynie ten typ którym się po prostu brzydzę ...
na szczęście na znajomości się skończyło bo właśnie taką ''barierę '' przekroczył ...

jak każdy tak i ja mam jakieś ułomności ale mam pewne zasady których nigdy nie złamałem i nigdy nie złamię ...
jedną z nich jest dyskrecja ...
to co tutaj wyprawiał ten dureń ...brak mi określenia...

''Naiwność jest początkiem drogi, do stania się skałą, taką której już nic nie rusza ;)''
czy byłem naiwny?
nie wiem ...na pewno zbyt ufałem ,może nie wierzyłem że człowiek może się tak zeszmacić ale napiszę tak ...
życie coś znaczy, dopóki ma marzenia.,staje się bolesnym cierniem w dupie, gdy tracimy resztki wiary

to nie moje słowa ,gdzieś to kiedyś wyczytałem...
i właśnie taki cierń przed laty ukłuł mnie w dupsko i dzisiaj od wielu spraw całkowicie się odciąłem ...;)

dobrze że z tamtych lat pozostało kilku dobrych ,bardzo dobrych znajomych a z dwoma , mogę śmiało napisać że to już przyjaźń ...

czyli nie wszystko było złe ...;)
7612
bax
26 kwietnia 2020r. o 22:48
Mgosia :*
SSSłuchałam tego dziś ...

;)

[img=1587933704_p26x30j.jpg]

Dopisane 26.04.2020r. o godz. 22:48:

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza