Pisząc o naiwności, myślałam o sobie , o ufności ludziom, o tym jak mi strasznie było żal, gdy komuś działa się jakaś krzywda . Po kolei się odwdzięczali ..... ta nauka nie poszła w las, tym bardziej, że kiedy ja potrzebowałam pomocy wbijali mi nóż w plecy .
Przyjdą po nią kolejny raz ..... ;)
Co do tamtych czasów, ludzie z naszej paki są cały czas :) Cały czas mamy ze sobą kontakt i czasami się spotykamy . Co prawda na wyjście z domu udało się Im mnie wyciągnąć po kilku latach, ale byłam :D To co prawdziwe, przetrwało wszystko, a reszta ... reszta była pomyłką.
Dopisane 26.04.2020r. o godz. 22:54:
Baxowa, czy Ty musisz mieć cały czas tak jak ja :D ;)
Przypomniała mi się nasz ostatnia, wspólna sytuacja :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Ciiichooo :D teszszszsz masz ochotę na marchewkę :| :d :D...
Bo ja ssse płakam...szlocham....
nie...nie ..nie skąd ? ja ? ...
Nie :]
Słuchammm poważnych piosnek ssse
;)
To jednak nie to samo :D ja nie płakam , limit wyczerpałam :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
bax napisał(a): Człowiek,który szanuje drugą osobę ....nie rani ...
Ta piosenka jest dla mnie bardzo wyjątkowa...
Baxiu:* dla mnie też. Kilka ładnych lat temu była "w roli głównej" w pewnym wydarzeniu tu na forum:D
Mgosia napisał(a): ...na wyjście z domu udało się Im mnie wyciągnąć po kilku latach,
No lekko nie było :D
Mgosia napisał(a): Przyjdą po nią kolejny raz ..... ;)
Jak Cię znam, to po raz kolejny udzieliłabyś pomocy:*
Miłego dnia Bajarze:*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.