Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2945
Mgosia
26 kwietnia 2020r. o 12:30
EeeEEEEeeeEEEE, ale wiesz , ze po tym potrafi być rozdyma ? :D :D :D
Mam pomysł, przy kolejnym naszym spotkaniu przynosimy ogórki kiszone i kapustę , ale obawiam się, że Ranna nam wszystko zeźre :/ :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
26 kwietnia 2020r. o 12:33
A teraz pełznę robić ciastko z łabałbałem :D
Julca , fajna piosenka ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
6979
E
26 kwietnia 2020r. o 12:41
Mgosia napisał(a): EeeEEEEeeeEEEE, ale wiesz , ze po tym potrafi być rozdyma ? :D :D :D

W każdej sytuacji trzeba szukać pozytywów - bezpieczna odległość będzie zachowana :D
Mgosia napisał(a): ale obawiam się, że Ranna nam wszystko zeźre :/ :D

Jak Ją znam, to może być:D

Zmiatam na obiad;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
26 kwietnia 2020r. o 12:42
Smacznego :* A co masz pysznego, bo jakoś się głodna zrobiłam ? :|

22266
#Julca nieaktywny
26 kwietnia 2020r. o 17:54
Mgosia napisał(a): A teraz pełznę robić ciastko z łabałbałem :D
Julca , fajna piosenka ;)

a własnie ryj czy morda?...

Buldog szczeka na jamniczkę siedzącą na parapecie okna:
- No, zeskocz tu do mnie mała...
- O, nie - odszczekuje jamniczka - potem będę miała taką mordę jak ty...

aaaaaa...
wieję ;)
7612
bax
26 kwietnia 2020r. o 19:26
...
Jakby "coś " źle ?... nie w tą godzinę?...jasnowidz ? ...
:|

:(...
~~Szarożółty Ostrokrzew niezalogowany
26 kwietnia 2020r. o 19:42
nie oszukuj dziewczyny ...
prawda jest taka że kiedy stajesz się chamski -co tobie przychodzi z niebywałą łatwością - posty zostają wycięte ...

i aby była jasność - ja ten twój ostatni , ten w którym piszesz ''co za q...a itd. ''zgłosiłem do moderacji za właśnie chamstwo :]

ktoś to musi robić więc dlaczego nie ja?
przecież nie zrobi tego twój przyjaciel -hahaha- korniszon...:]

(LATA MNIE TU NIE BYŁO WIĘC TERAZ NADROBIĘ )

pilnuj się chamie ...:]
7612
bax
26 kwietnia 2020r. o 19:42
Człowiek,który szanuje drugą osobę ....nie rani ...

Ta piosenka jest dla mnie bardzo wyjątkowa...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza