Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7612
bax
24 kwietnia 2020r. o 22:24
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznoróżowy Złocień niezalogowany
24 kwietnia 2020r. o 22:27
Pannazdzieckiem napisał(a):
Za kilka lat nikogo już tutaj nie będzie ... oprócz łez ... Ciebie , E i Iksińskiej . A miało być qurwa tak fajnie ....

Dzięki tobie , wszyscy rzygają na tym forum jak cię widzą.
7612
bax
24 kwietnia 2020r. o 22:54
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 kwietnia 2020r. o 11:05
Pisałem o Pani Irenie . I Jej samotności , opiekuńczości i gościnności . Nie było tam nic wulgarnego oprócz standartu qurwa mać z koronaświrusem w tle . Na prawdę nie wiem , kto mi tnie te posty od kilku dni , ale mnie Proszę Pani ... nikt nie ustawi do Pani pionu.

Buc przestał mnie interesować , jak pandelek i świrusy ... Kremowa Kufea , którą od zawsze uważałem za wielką ... w pewnym momencie własnego życia odmówiła memu Przyjacielowi wsparcia ... niby z powodu ojca .

Pani Irena nie odmówiła wsparcia ...

... Mia Donna , oświadczam Ci publicznie ... niech moderacja dalej działa , a ja i tak Cię kocham ... nawet jeśli tego nie chcesz :D

... seksualność przeminie , albo przemija ... Miłość do uzależnień pozostaje ... tnij MODERATORZE :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Szarożółty Ostrokrzew niezalogowany
25 kwietnia 2020r. o 11:56
NIE PIERDZIEL TU DUPKU ŻE KTOŚ CIĘ PRZESTAŁ INTERESOWAĆ ...
ŁŻESZ JAK ZWYKLE ...

w ilu tematach nawet w tym tylko dla zalogowanych próbowałeś zaczepki

tylko dlatego że olewam to nie odpowiedziałem ...
dwa ,trzy dni wstecz obiecywałeś komuś że ''to ostatni post'' a dzisiaj ponownie do niej wracasz ...

zostałeś i pozostaniesz sam ...hahaha
pozostaniesz tylko z mglistymi wspomnieniami czasów kiedy niewielu jeszcze znało cię z ciemnej strony ...
a później było już tylko coraz gorzej ...od alterka przez korniszona , Hega i Izę po żonę Sentinela ...
TAKA JEST PRAWDA A TEJ NIE OSZUKASZ ...

dzisiaj szukasz na siłę znajomych i ich poparcia ...
jak to było?...''ekshibicjonisto''?

hahaha...

a teraz żale tu wylewasz że cię ''tną''?
należy ci się to jak ''psu buda'' :]

( przestaniesz mnie tu wspominać dam ci spokój :] )
6979
E
25 kwietnia 2020r. o 14:18
Dzień dobry:)

"Przyda się odnowa Pan to wie i ja"

Mgosia wybacz, że się rządzę:)

Po kolei:
- emem, po co był wpis, że to temat tylko dla zalogowanych?
- policzyłam, jest 36 tematów (oprócz tego), gdzie można sobie folgować, na ile
moderator pozwoli
- wykorzystywanie posiadanych prywatnych informacji na forum, bez komentarza
- niech piszą tu osoby, które chcą podnieść morale choćby jednej osobie, albo wcale.
- jest to chyba jeden z ostatnich tematów, gdzie nie zrobiono jeszcze szamba, niech tak zostanie

Miłego dnia jako i mój będzie miły:)

PS 1Nie czekam na żaden komentarz.
PS 2

[img=1587816296_khemgkz.jpg]

:D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~~Szarożółty Ostrokrzew niezalogowany
25 kwietnia 2020r. o 15:09
''literko '' :)

jak zapewne zauważyłaś od lat nie pokazywałem się w tym temacie i dobrze wiesz dlaczego ...
nawet jako zalogowany nie robiłem tego wcześniej i nie będę robił teraz ...
nawet w ten temat nie zaglądałem do chwili kiedy ktoś z naszych - tak -z naszych znajomych :) - zwrócił mi uwagę że dupek (wiadomo kto ) ponownie szuka zwady ...

sam wczoraj proponowałem typowi by założył sobie kolejny temat o Falco i właśnie - by nie robił tu ''szamba''

może dlatego admin zareagował i kilka jego postów poszło w niebyt ...

mnie nie interesują jego relacje z kimkolwiek z forumowiczów i nigdy temu nie poświęcałem publicznie uwagi ,nie komentowałem do czasu kiedy jak ostatnia łajza zaczął wchodzić w czyjeś życie ...nie tylko moje ...

wiesz dobrze że zawsze Ciebie szanowałem ,Ciebie i kilka innych osób a kogo sama wiesz ...
ja nie muszę tu tego upubliczniać ale cieszę się że kilku forumowiczów z tamtych lat nadal przystaje na ulicy kiedy się mijamy i mamy szansę porozmawiać , nawet powspominać ...

aby nie przedłużać ...szacun za decyzję ...;)

oby tylko nie powtórzyła się historia z ''różą '' ;)

(jak trzeba będzie to się zaloguję ...;) )

7612
bax
25 kwietnia 2020r. o 15:25
Dzień dobry
ŁobuZiaki :*:*:*

bax ssse futro pod paszkami goli i pewne wpisy ...piiii....:]
życie jest piękne :D

iiii....
:]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza