Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2945
Mgosia
23 kwietnia 2020r. o 22:26
Kolorowych :)

;) :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
24 kwietnia 2020r. o 8:54
Dzień dobry:)

To nie jest tak, że tylko zło na świecie, przykłady? proszę:)

https://dobrewiadomosci.net.pl/40710-genialne-rozwiazanie-do-blokow-zmienili-porecz-schodow-tworzac-miejsce-do-siedzenia/

https://dobrewiadomosci.net.pl/40649-czechy-podejmuja-wazny-krok-zakaz-stosowania-pestycydow-zawierajacych-glifosat-wejdzie-w-zycie-od-przyszlego-roku/

https://dobrewiadomosci.net.pl/40666-slonie-w-miescie-chiang-mai-zostaly-wypuszczone-na-wolnosc-z-powodu-braku-turystow/

Mam nadzieję, że...

Miłego dnia Bajarze:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
22266
#Julca nieaktywny
24 kwietnia 2020r. o 17:26
Idź spać lepiej.
~~Szarożółty Ostrokrzew niezalogowany
24 kwietnia 2020r. o 19:34
wiem gościu że moja osoba ci ''ciąży'' od lat ...
gdyby nie telefon od znajomego który zadzwonił do mnie i darł z ciebie ''łacha'' nie wiedziałbym że i tu szukasz wrażeń ...
czy do ciebie kmiocie nie dociera to że nie chcę z tobą najmniejszego wręcz kontaktu?...zapomniałeś więc po raz wtóry przypominam ...

omijaj mnie szerokim ,jak najszerszym łukiem ...
i nie łżyj że Janusz (czyli ja) we wszystkich widzi pedofili ...

w tobie widzę kmiota i chama nie mającego za grosz szacunku do innych a twoje piękne słówka do tych i o tych twoich ''promieniach'' (nie wiem już których z kolei ) u tych którzy cię poznali -bo ci co cię znali już jak widzę odcinają się od ciebie i słusznie - budzą tylko fale niepowstrzymanego śmiechu ...

masz ze sobą problem to go sam rozwiązuj a nie szukaj rozwiązań u innych ...
liczę na to że nie odpiszesz bo musisz wiedzieć że dla kogoś innego mogę być wyrozumiały ale z tobą ''pojadę ''bez hamulców ...

przepraszam wszystkich tutejszych bywalców za to wtargnięcie ale to że ten dupek wspomina mnie w innych tematach mogę przemilczeć co robię ...
tutaj nie zaglądam od lat i nadal nie zamierzam a przyczynę znacie ...

ale skoro już tu jestem pozdrawiam starych znajomych ...

22266
#Julca nieaktywny
24 kwietnia 2020r. o 19:36
Pannazdzieckiem napisał(a):
Julca napisał(a): Idź spać lepiej.

Lubię spać , ale wiesz co Julca , nie wtedy , gdy ktoś mi każe , czy Bóg , czy Szatan , czy Niewiasta , czy me własne uzależnienie od ... logicznego myślenia ... nie możesz mi niczego kazać , ani też oczekiwać :)

Obuć się lepiej , ja alkoholik Tobie to mówię ... prosty chłop ze slamsów koronawirusa :D

... idę pogadać z Mądrzejszymi od Ciebie .... Julca :)

Nara :)

tak myślisz... z Tobą się nie mierzę...Tobie odpowiadam

Kuźnia
Bogusław Adamowicz
W otchłani wieczystymi kołującej dymy -
Jest kuźnica Chaosu...Tam - na służbie kornej,
W pożarach, niebosięgłe pracują Olbrzymy -
Kują z bryły kosmicznej jakiś byt potworny...
Mięknie bryła od żaru wieczystych płomieni,
Kształtując się pod gromem nieustannych młotów
Ogniami tęcz mistycznych krwawi się i mieni...
Rychło - widzą Olbrzymy - będzie trud ich gotów.

Huczy piec, w mroku Wieczność łunę siejąc jasną,
Drżą kowadła, spod młotów skry padają grzmiące,
Lecą w przestrzeń bezmiarów, świecą się i gasną...
Jedna z tych skier - to nasze nieobjęte Słońce
7612
bax
24 kwietnia 2020r. o 21:31
Witaj ...cie....
Mam swoje życie i nie interesują mnie jakieś tam cytaty :|....osób niepoczytalnych ? ...nie wiem jak to nazwać...
Jedno jest pewne,mam na takie osoby wyje...bane....po mimo tego,że nie przekreślam ich,i nie oceniam....
Tak czy siak....
:(....

Dziś mogę to stwierdzić...:>...
iiii to dosłownie :P

Bo,to tylko facet :P ....

Witajcie dziołchy moje :*:*:* :)
Dzisiejszy dzień,to jakiś taki Qrewski ;(....
Nie mam siły juszszszszsz...

....

2945
Mgosia
24 kwietnia 2020r. o 21:36
Baxowo, masz siły tylko o tym jeszcze nie wiesz ;)
A co do bajania ... jednak nici z tego , najwyraźniej nie da się w tym miejscu pisać, bez względu na to, jak i byłby cel tego pisania . A szkoda, może dzięki temu można by choć na chwilę przywrócić czyjś uśmiech . Chamstwo kolejny raz zwyciężyło, przykro mi .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7612
bax
24 kwietnia 2020r. o 22:00
Julca,nie cytuj i nie komentuj...tym bardziej nie bierz dosłownie do Siebie wypocin anonimów i ...osób "nie ciekawych"...

Dobra...
Wiecie co dziołchy moje Kochane :*:*:*
Przechodzę na dietę :)
Sssserio !
:)

Dziś był tylko obiad :)
Dzionek był wyczerpujący ...ale w swej posturze nie mogę z łóżka już wstać ;(....okropnie mnie ssanie dokucza....ale nie...wolę swoją wagę :)

Dopisane 24.04.2020r. o godz. 22:00:

Mgosia napisał(a): Baxowo, masz siły tylko o tym jeszcze nie wiesz ;)
A co do bajania ... jednak nici z tego , najwyraźniej nie da się w tym miejscu pisać, bez względu na to, jak i byłby cel tego pisania . A szkoda, może dzięki temu można by choć na chwilę przywrócić czyjś uśmiech . Chamstwo kolejny raz zwyciężyło, przykro mi .

Mgosia, nie jestem Anielicą/ ...przeciwne....
;(....
Podaj dane współrzędne i sssss...pioerrrdaaalaaaa...myyy ssstąd !! !! !!!...
Błagam ,tylko nie FB :> ...

;(....na ssssQrwysssyństwo tylko ....
;)
"...bierz du.pę w trok i..." ...

:]
...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.