Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~------------ niezalogowany
8 lutego 2015r. o 15:50
Zwolnic powinni ta p.Ezbiete G czy oni niewidza ze ona i jej przydupaska p.Anna szkodza temu zakladowi chodzi oczywiscie o szwalnie zmiane red.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~hihi niezalogowany
8 lutego 2015r. o 18:00
Pani A. została zwolniona ;)
~haha-- niezalogowany
8 lutego 2015r. o 18:11
Czy moze pani Anna K. TL ze szwalni zmiana red .
~ niezalogowany
8 lutego 2015r. o 21:56
Co to za firma, która ciągle się ogłasza o przyjęcie nowych pracowników. Widac po tym jak tam się pracuje.
~ niezalogowany
9 lutego 2015r. o 19:59
Ale patologia, a już tak niewiele brakowało i też bym pracował, ale powiedzialem nie! Dwa razy przyjeżdzalem w sprawie zatrudnienie, za pierwszym razem sam nie wiem po co, facecik od rekrotacji tylko powiedzial jaja to fajna firma z perspektywami itego rodzaju pierdoły, żadnych konkretów.... minelo z 3 tyg i ten sam śmieszny facet znowu dzwoni że w zwiazku z totacją ble ble sa dwa wolne miejsca, i moge przyjechac na testy! mysle no nic, pojade sobie chociaz mam 18 km, przyjezdzam a ten glupek pokazuje mi 2 przedmioty w holu, i pyta czym one sie różnią. Odpowiedzialem (mysle ze dobrze) mial sie odezwac telefonicznie w razie powodzenia, ale niestety nie zadzwonil. Po kilku tygodniach znowu dzwoni ze sa przyjecia.... na szczescie mialem juz normalna prace, za normalniejsza stawke, i przede wszystkimzdobylem ja w normalny spsob.... ten gosciu od rekrutacji najzwyczjniej w swiecie barzo sie nudzi..... dziekuje :)
~ niezalogowany
9 lutego 2015r. o 21:55
Czyżby Marcelinko poruszyło Cię to co o tobie piszą. Prawda boli co nie....!!!
~Sylwia B. niezalogowany
9 lutego 2015r. o 22:57
A co na zmianie white jest inaczej? Pani Sylwia B. wykorzystuje swoje stanowisko do prania śmierdzących brudów rodzinnych. W Bolesławcu nikt nie pozwolił jej na takie podłe zachowanie a tu w Wykrotach czuje się jak ryba w wodzie, o przepraszam jak hipopotam.
~cieczka niezalogowany
10 lutego 2015r. o 10:06
Tak właśnie "mała n" określa swój stan euforii, swoją fascynację seksualną do jednego z liderów. Urzekające jest to, że zawsze chciała z nim być. Chłopie!!!
Uciekaj jak najdalej, bo to brud, smród, kiła i mogiła. Zepsute zęby też.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza