Ale tą patologie robią na zmianie RED tylko te dwie osoby. Kobiety jak się zbierzecie w kilka i pójdziecie do biura do nowego dyrektora to na pewno ten koszmar się skończy a z nimi zrobią porządek bo w pojedynkę to nic nie zrobicie a one myślą że są nietykalne i robią co chcą .Wszystkie was nie zwolnią bo tam i tak nie ma już kto pracować,bądźcie bardziej odważne ,, siła górą"
Z tego co mi wiadomo odeszły z tyłów 3 funkcyjne . Dlaczego odeszły? Za duża presja osób wyżej? Kto tam teraz działa wogóle? Jak nie ma przydupasow Pani a.?
No dobra jak już wszyscy tak jadą po bandzie to ja też dołożę swoje trzy grosze. Pamiętacie jak w 2013 roku jakoś w listopadzie czy grudniu był w TBAI konkurs rysunkowy dla dzieci? Chodziło o to, że pracownicy przynosili prace plastyczne swoich dzieci do pracy, nie pamiętam już na jaki to było temat Mikołajki czy coś w tym rodzaju. No fakt wszystkie dzieciaki były nagrodzone nie powiem, kredki ołówkowe bambino pierwsza klasa, sama byłam zadowolona, ale jak myślicie czyje dziecko było w pierwszej trójce zwycięzców? p. Ani hehehe czysty przypadek? Czy może mama liderka moczyła w tym swoje tipsy?
Witam :) Czytając to co piszecie wszystko się zgadza Patologia i jeden wielki syf a żeby był tam porządek to Pani Elżbieta pierwsza powinna wylecieć to ona kryje swoich przydupasów a za nią Anna i jej podobne Mydło w TBAI powinni rozdawać żeby z poślizgiem w tyłki wchodziły te lizuski i kapusie !!