Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~hmm niezalogowany
1 lutego 2015r. o 13:19
Czytając te wszystkie wpisy, mam wrażenie , że jest to jakiś patologiczny zakład :/
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Kamila niezalogowany
1 lutego 2015r. o 13:50
"hmm" Twoje myślenie ma rację
~Makarena niezalogowany
1 lutego 2015r. o 15:44
Ale tą patologie robią na zmianie RED tylko te dwie osoby. Kobiety jak się zbierzecie w kilka i pójdziecie do biura do nowego dyrektora to na pewno ten koszmar się skończy a z nimi zrobią porządek bo w pojedynkę to nic nie zrobicie a one myślą że są nietykalne i robią co chcą .Wszystkie was nie zwolnią bo tam i tak nie ma już kto pracować,bądźcie bardziej odważne ,, siła górą"
~~00 niezalogowany
1 lutego 2015r. o 17:25
Z tego co mi wiadomo odeszły z tyłów 3 funkcyjne . Dlaczego odeszły? Za duża presja osób wyżej? Kto tam teraz działa wogóle? Jak nie ma przydupasow Pani a.?
~adolek niezalogowany
2 lutego 2015r. o 16:22
najlepsza jest zmiana BLUE, najlepsi ludzie i na szwalni i na spawalni, nie ma fałszywych suk :) hehe i najładniejsze dupeczki na szwalni!! :D
~Ewcia niezalogowany
3 lutego 2015r. o 21:25
No dobra jak już wszyscy tak jadą po bandzie to ja też dołożę swoje trzy grosze. Pamiętacie jak w 2013 roku jakoś w listopadzie czy grudniu był w TBAI konkurs rysunkowy dla dzieci? Chodziło o to, że pracownicy przynosili prace plastyczne swoich dzieci do pracy, nie pamiętam już na jaki to było temat Mikołajki czy coś w tym rodzaju. No fakt wszystkie dzieciaki były nagrodzone nie powiem, kredki ołówkowe bambino pierwsza klasa, sama byłam zadowolona, ale jak myślicie czyje dziecko było w pierwszej trójce zwycięzców? p. Ani hehehe czysty przypadek? Czy może mama liderka moczyła w tym swoje tipsy?
~ niezalogowany
4 lutego 2015r. o 18:53
Witam :) Czytając to co piszecie wszystko się zgadza Patologia i jeden wielki syf a żeby był tam porządek to Pani Elżbieta pierwsza powinna wylecieć to ona kryje swoich przydupasów a za nią Anna i jej podobne Mydło w TBAI powinni rozdawać żeby z poślizgiem w tyłki wchodziły te lizuski i kapusie !!
~mała niezalogowany
5 lutego 2015r. o 17:30
zastanawia mnie jeszcze jedno...dlaczego jedna osoba często ma szyć za dwie i to za taką samą pensję ?...
REKLAMA BAU zaprasza