Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~Kacha niezalogowany
16 września 2013r. o 15:54
to ja poprosze jakis namiarek na bmw, bo mysle ze w wieku 21 lat nie zaliczam sie do smokow, bynajmniej otoczenie jak najbardziej mnie akceptuje :D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~;) niezalogowany
16 września 2013r. o 18:37
Witam. Chciałam się dowiedzieć na czym wogole polega ta praca w TBAI ? Szycie czy jak?
~Hanibal niezalogowany
16 września 2013r. o 19:45
No to Kacha wystarczy w google poszukać strony firmy i tam w zakładce praca jest e-mail :) Ew. Złożyć na portiernii:) Ale jak jesteś taka ładna to rekrutację mogę osobiście przeprowadzić :) Wszystko jest na www.tbaipl.com :) Zapraszamy ładne Panie do współpracy :)
~ niezalogowany
16 września 2013r. o 21:23
niewolnictwo
~Zohan niezalogowany
17 września 2013r. o 5:01
Niewolnicctwo to było jak stara kazała ci ciągac patelnie na sznurku zamiast sanek zimą.
~heh niezalogowany
17 września 2013r. o 8:41
ja powiem tak, pracuje w TBAI jakis czas i nie narzekam. Praca jak każda inna, ale jest mozliwość awansu, można wykazać się w kaizenach. A płacą nie najgorzej w porównaniu z np Baderem to niebo a ziemia.
~ niezalogowany
17 września 2013r. o 9:00
Awansuja tylko dupolizy a takich tam nie brakuje.Poki nie awansuja to wszystko ladnie pieknie a pozniej woda sodowa uderza do glowy.
~heh niezalogowany
17 września 2013r. o 9:17
Mówisz tak, bo zazdrościsz. Tak jak wszędzie awansują lepsi,a nieudaczniki będę tylko szemrać za plecami, ze ktoś dupowlazem jest bo tylko na to ich stać.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA KGHM zaprasza