Siema Rumcajs, polecam Ci dr. Mieczysława Ambrożuka z Legnicy. Naprawde bardzo dobry lekarz i pomogl mi w 100 % . W Bolesławcu nie ma do kogo isc bo i tak pewnie Ci nie pomoga. Ten lekarz jest naprawde bardzo dobry, wizyta kosztuje tylko 50 zl, przepisuje leki ktore pomagaja,a nie jakies z kosmosu i za kosmiczne pieniadze. Przyjmuje w kazdy wtorek i czwartek od 12 do 16, ul.Magnoliowa 7, Legnica. Nr do niego 606 235 269. Ja bujalem sie poltorej roku po lekarzach i zero poprawy. Dopiero jak kumpel polecil mi jego, to tydzien czasu i problem z glowy.
Potwierdzam to co napisał Przemo22 , świetny specjalista.
Dwa lata się męczyłem z moimi problemami , byłem u 5-6 innych urologów , a wystarczyły tylko dwie wizyty u w/w urologa.
w Legnicy raz w tygodniu przyjmuje też dr Wojciech Kołaczyk.
To lekarz z Wrocka - ma tam swoją prywatną klinikę UROMEDICA.
Więc jakby coś trzeba było "zrobić" przy "wiadomych" sprawach to od razu na kasę chorych robi zabiegi :>
Takie badania zrobisz sobie w HUMEDZIE i nie trzeba jedzic do legnicy albo wrocka. A do dr. Kolaczyka jezdzilem chyba z 4 razy i w niczym mi nie pomogl, zla diagnoza, bujalem sie przez rok z bolem, zero poprawy. Takze odradzam.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.