Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Specjalista urolog

4560
#Wiolizna nieaktywny
1 sierpnia 2011r. o 13:47
Wiecie co? Głupio się przyznać, no ale nie wiem czy to urolog zajmuje się chorobami nerek czy jakis inny specjalista? :|

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 13:54
Urolog zajmuje sie układem moczowym a więc pracą nerek także a Nefrolog jest od Nerek konkretnie
4560
#Wiolizna nieaktywny
1 sierpnia 2011r. o 13:57
mhm... do nefrologa jest potrzebne skierowanie?

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~beti niezalogowany
1 sierpnia 2011r. o 18:10
Ja polecam panią od elektrostymulacji metodą zenni; jeśli chodzi o nerki to naprawdę działa ja akurat leczę tarczyce ale wiem że w przypadku nerek też bardzo dobrze działa.
3046
#sentinel nieaktywny
9 sierpnia 2011r. o 14:10
Tu jest temat, dotyczący urologa.

Dopisane 09.08.2011r. o godz. 14:10:

marzenaa1989 napisał(a): gdzie w boleslawcu znajduje sie urolog

wiem ze ten temat juz zakładałam jednak zanim zobaczylam odpowiedz został on usuniety

Wykaż się odrobiną chęci, to zobaczysz, że temat dotyczący urologa jest.

GG 2563898
~maaga75 niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 10:15
witam czy moze ma ktos namiary na urologa np w Legnicy?

prosze o jakieś nr telefonu
~Przemo niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 13:12
~maaga75 napisał(a): witam czy moze ma ktos namiary na urologa np w Legnicy?
prosze o jakieś nr telefonu

Dr Mieczysław Ambrożuk, przyjmuje w każdy wtorek i czwartek od bodajże 12 w Legnicy, zobacz sobie na necie dokładny adres ;) bardzo dobry urolog i wizyta kosztuje tylko 50 zł
~maaga75 niezalogowany
17 sierpnia 2011r. o 16:57
witam a czy do tego doktora to trzeba sie umawiac ?czy przyjmuje ile jest pacjentow?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza