Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~omon niezalogowany
21 czerwca 2012r. o 11:20
Z kozji dni GROMADKI,zenada !!! najpierw trzeba doprowadzic ja do ładu ,a pozniej swietowac!!!!!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~mfngf niezalogowany
21 czerwca 2012r. o 20:44
patrzcie jak sobie wójt przyswoim domu wymienił sobie chodnik bo mu się nie podobał
~bambo niezalogowany
1 lipca 2012r. o 2:56
;) ;( ;( ;( nic się nie dzieje ;(
~gaga niezalogowany
2 lipca 2012r. o 0:07
no......ale w końcu coś musimy zrobić z tą prywatą!!!!! jestem pewna, że można to zakończyć!!! poprostu żenada.......ja też chce mieć chodnik koło domu!!!!!!!!!!! panie wójcie my też mamy domy!!!!
~xxl niezalogowany
2 lipca 2012r. o 9:53
Co z basenem? Czy Pani dyrektor z kilkoma tysiącami pensji chociażby pomyślała o tych maluczkich?
Jaki jest program działania Domu Kultury w trakcie wakacji?
~gaga niezalogowany
2 lipca 2012r. o 20:36
ja myślę, że Pan i Pani napewno będą się spotykali a my mieszkańcy gminy do domu!!!! poprostu żenada!! ta gmina to cyrk!!!! ale jaki pan taki kram.....ja już nie mam siły...prywata....prywata....prywata......itd......
~ niezalogowany
2 lipca 2012r. o 22:23
~gaga napisał(a): ja myślę, że Pan i Pani napewno będą się spotykali a my mieszkańcy gminy do domu!!!! poprostu żenada!! ta gmina to cyrk!!!! ale jaki pan taki kram.....ja już nie mam siły...prywata....prywata....prywata......itd......
no nasz wójta dalej lata do domu kultury ciekawe co tam robi :>
~bambo niezalogowany
3 lipca 2012r. o 18:20
Waaaaaaaaaakacje,wójt gminy Gromadka za zarabia więcej jak prezydent Warszawy to stać go na normalne wakacje a dzieciaki z Gromadki kąpać się będą w okolicznych sadzawkach. :P
REKLAMA BAU zaprasza