Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~xxx niezalogowany
3 lipca 2012r. o 20:45
Basen będzie czynny jak co roku
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~bambo niezalogowany
8 lipca 2012r. o 14:21
~xxx napisał(a): Basen będzie czynny jak co roku
Byłem dzisiaj na basenie i w najgłębszym miejscu jest 50 centymetrów wody. To kiedy będzie ta woda?
~ niezalogowany
8 lipca 2012r. o 15:50
~bambo napisał(a):
~xxx napisał(a): Basen będzie czynny jak co roku
Byłem dzisiaj na basenie i w najgłębszym miejscu jest 50 centymetrów wody. To kiedy będzie ta woda?
jak ci deszcz napada :D
~bambo niezalogowany
8 lipca 2012r. o 18:54
Dopompowują już jest ponad 1 metr.
~CZLOWIEK Z SLUMSOW! niezalogowany
17 lipca 2012r. o 11:27
~gaga napisał(a): no......ale w końcu coś musimy zrobić z tą prywatą!!!!! jestem pewna, że można to zakończyć!!! poprostu żenada.......ja też chce mieć chodnik koło domu!!!!!!!!!!! panie wójcie my też mamy domy!!!!
chodnik________ ja chce miec oswietlenie ,chociaz jedna lampeczke ,zeby dzieci jesienna pora mogly spokojnie wrocic do domu,......ale niestety lampy nie sa dla wszystkich!!! jak wiekszosc rzeczy w tej gminie.Za to mamy kaluze ,bloto i cos z ekzotyki EGIPSKIE CIEMNOSCI!Podkreslam ,ze zadne pisma zanoszone od lat do gminy nie daly rezultatu.WSTYD I HANBA!!!!!!!!!!
~ZYGMUNT STARY niezalogowany
17 lipca 2012r. o 11:34
Panie profesorze,docencie,doktorze habilitowany chyba czas najwyzszy przejechac sie po swojej wpanialej gminie i zobaczyc ze sie wali .fakty sa niepodwazalne > ciemno ,brudno ,drogi beznadzieje,gmine liczymy jako calosc a nie ul 11listopada.PS a Pana byly kisk to naprawde WIZYTOWKA GROMADKI!! ,jaki pan taki kram! Pozdrawiam i zycze sukcesow zawodowych!!!
~ niezalogowany
11 listopada 2012r. o 0:26
Jednak wójt wziął się do roboty. Podobno pojawiła się firma , która chce otworzyć nowy ośrodek zdrowia w Gromadce. Brawo, jest szansa , że coś zmieni.
~roko niezalogowany
11 listopada 2012r. o 19:39
nie badzcie naiwni i smieszni ,Wojt nic nie chce zrobic dla gminy!!wszystko co robi to z korzyscia dla siebie a nie ludzi.NA TACZKI Z NIM!!! i bedzie spokoj!