Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~gaga niezalogowany
11 listopada 2012r. o 23:00
to Wy tam jeszcze nie zrobiliście porządku w tej gminie??? NIE DO WIARY!!! śmiechu warte.....czy naprawde nie szkoda Wam własnej kasy.....dla......ja już nie mam do Was siły!! mieszkańcy bierzcie się za TO!!!!!!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Wacek niezalogowany
12 listopada 2012r. o 20:58
Wiesz GAGA tu jest za dużo swoich którzy glosują na Dareczka a jeszcze więcej pijaczków którym się obiecuje złote góry no i wybory wygrane !!! Myślę że jeszcze nie jedna kadencncja będzie taka sama. A błoto dziury śmieci bedą dalej, nie wspomne już o rowach które już zarosły. Ta gmina to jedne wielkie bagno...!!! Pozdrawiam.
~ niezalogowany
12 listopada 2012r. o 23:22
Dlaczego cały czas słychać narzekania. Gmina nie należy do bogatych więc nie ma fajerwerków. Nawet jak napisałam o szansie na nowy ośrodek zdrowia to w odpowiedzi poleciały narzekania. Wychodzi z tego , że cokolwiek by się nie zrobiło to i tak będzie źle.
W miarę możliwości Gmina się rozwija, np nowy ośrodek to dobra decyzja ze strony władz. Może za jakiś czas stworzy się coś jeszcze. Nie od razu Kraków zbudowano.
~gaga niezalogowany
12 listopada 2012r. o 23:53
Wacek...masz racje, ale moim zdaniem szkoda WAS!!! znam temat i nie rozumiem jak to się dzieje w tej waszej gminie, że nikt nie napisał do urzędu marszałkowskiego do dziś!!! przecież to skandal! Żal mi Was.......nigdy tam nie bedzie dobrze jak sami nie zrobicie porządku! nagrywajcie te cyrki!! przecież teraz jest w wielu miejscach internet bez przewodowy i wysyłajcie to tvn24! afera gotowa! nie chcecie się ujawniać, to oki, ale wysłać gdzie trzeba i redaktorzy sami wezmą się za to.......tylko nagrywajcie te cuda wianki......to podstawa!
~Wacek niezalogowany
13 listopada 2012r. o 14:26
Witam ~ masz rację że ludzie narzekają ale jak w tej gminie nie narzekać
. Nowy ośrodek zdrowia by się przydał pewnie może wreszcie będą jacyś normalni lekarze których u nas brakuje. nowa apteka też by się przydała bo w tej ceny są kosmiczne! Gmina nie jest bogata tak to prawda ale za przeproszeniem takie łatanie ulic (smarkanie w dziury) to jest przegięcie. Dlaczego pijakom dają zapomogi i to dość wysokie a nie dadzą im czyszczenia rowów??? :D Wiele jest przykładów i te żałosne festyny to porażka... Pozdrawiam.
~rolex niezalogowany
13 listopada 2012r. o 20:03
Cała gmina ,to porazka ,jedna wielka mafia ,ale coz JAKI PAN TAKI KRAM!!!!!!!!!!!!!
~mieszkaniec niezalogowany
14 listopada 2012r. o 7:25
Chyba wojt przeczytal posta o kiosku bo go zlikwidowal :-D
~Wacek niezalogowany
14 listopada 2012r. o 10:28
Ha ha ha niech czyta co my zwykli śmiertelnicy mamy do powiedzenia. Jak idziesz do gminy i prosisz o załatwienie jakiejś sprawy to oczywiście jest bardzo uprzejmy milutki i ooobbbiiieeecccuuujjjeee złote góry a potem dostaje natychmiastowej AMNEZJI !!! Przypomni sobie jak będą zbliżały sie wybory. Pozdrawiam.
REKLAMA BAU zaprasza