Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~xxx niezalogowany
14 listopada 2012r. o 14:54
~gaga napisał(a): Wacek...masz racje, ale moim zdaniem szkoda WAS!!! znam temat i nie rozumiem jak to się dzieje w tej waszej gminie, że nikt nie napisał do urzędu marszałkowskiego do dziś!!! przecież to skandal! Żal mi Was.......nigdy tam nie bedzie dobrze jak sami nie zrobicie porządku! nagrywajcie te cyrki!! przecież teraz jest w wielu miejscach internet bez przewodowy i wysyłajcie to tvn24! afera gotowa! nie chcecie się ujawniać, to oki, ale wysłać gdzie trzeba i redaktorzy sami wezmą się za to.......tylko nagrywajcie te cuda wianki......to podstawa!

a co takiego mamy nagrywać?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Antonio niezalogowany
14 listopada 2012r. o 21:22
BUNGA! BUNGA!
~ niezalogowany
15 listopada 2012r. o 10:20
O co wam chodzi? Macie jakieś konkrety oparte na dowodach?
Te posty pisze chyba kilka nieprzychylnych wójtowi osób.
Wiadomo coś w sprawie nowego ośrodka zdrowia?
4469
#Patrzalski nieaktywny
15 listopada 2012r. o 19:45
Ciekaw jestem ilu z was krytykantów, mieszka w gminie Gromadka a ilu chętnie dorwało by się do władzy .Na ostatnich wyborach nie byłem ,nie mogłem :( Ale jak będą następne to na pewno nie oddam głosu na żadnego spadochroniarza z Bolesławca którego nie chcieli wyżej.
~~2012 niezalogowany
16 listopada 2012r. o 19:29
Ja mieszkam w tej gminie ok.10 lat i wiem jak załatwia się tutaj "urzędowe "sprawy.Nowej apteki za kadencji obecnego wójta po prostu nie będzie a i zmian na innych płaszczyznach jakoś nie widać.Osobiście zawdzięczam obecnemu wójtowi bardzo wiele ale nie ma nic za darmo;on nie jest wcale taki bezinteresowny.Mogę o tym akurat dużo powiedzieć
~gaga niezalogowany
17 listopada 2012r. o 1:38
Mówiłam tu o nagrywaniu tych cyrków o których tyle na tym forum piszecie.....bo pisać każdy potrafi a jak nagracie i bedziecie mieli dowody to możecie działać! Więc jak tam się dzieje żle.....to trzba się wziąść za to! Ale trzeba mieć dowody! to ważne!!!
4469
#Patrzalski nieaktywny
17 listopada 2012r. o 11:48
~~2012 napisał(a): Nowej apteki za kadencji obecnego wójta po prostu nie będzie a i zmian na innych płaszczyznach jakoś nie widać.

Nie wiedziałem ,że Gromadce jest potrzebna nowa apteka ? :D
Co masz do tej która już jest ? Zaopatruje się tam w leki od bardzo dawna i nie narzekam.Nie napisałeś również na jakich "płaszczyznach" oczekujesz zmian.Wypadało by wymienić ,krytykując ich brak.
~mia niezalogowany
17 listopada 2012r. o 19:57
Każdy pisze jak jest źle...itd, itp. a jednak w dalszym ciągu piastuje stanowisko wójta...a dyr szkoły ? ile ludzi z jego powodu odeszło...wkrótce wybory, pewnie nikt inny do tego bagienka się nie zapuści, tyle uchybień , współczuje braku wiedzy i przepisów prawa.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza