Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

4469
#Patrzalski nieaktywny
18 listopada 2012r. o 20:19
Ten kiosk pełni rolę bariery energochłonnej :) Jak któregoś kierowcę poniesie fantazja, to kiosk odbiera strzała i ratuje życie :D Nie wiem jaki jest sens budować biedronkę w Gromadce?
Wystarczy przejechać się do Bolesławca i porównać ceny w Biedronkach itp. z cenami w sklepach w Gromadce.Jakieś trzy tygodnie temu w Bolesławcu kupiłem paprykę po 5zł ,taka była troszkę niekształtna ,dlatego była w" promocji" .Mocno byłem zaskoczony jak zobaczyłem ,ze w Gromadce ten sam towar jest po 3.5zł :/ Kalafior za który dałem 4 zł w sklepie w Modłej był po 2,7zł
Można by wymieniać dłużej ,ale tak się składa ,że ja nieczęsto robię zakupy ,może dla tego tak dałem się zrobić w balona . Biedronka jest droga i gó.wno tam jest ,taka prawda . Kauflandu ani Carrefoura nam nie postawią a biedronki łażą mi po parapecie.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Wacek niezalogowany
18 listopada 2012r. o 21:18
Dobre Patrzalski ha ha ha nigdy bym na to nie wpadł z tym kioskiem , naprawdę dobre. A do drogi na Nową Kużnie można się przyzwyczaić , można uznać że jedziemy po poligonie na drodze czołgowej... Pozdrawiam.
~kleks niezalogowany
18 listopada 2012r. o 22:42
faktycznie ceny w sklepach w Gromadce nie są wysokie, zgadzam się , że Biedronka u nas nie zdała by egzaminu. Natomiast ośrodek zdrowia to dobry pomysł. Teraz jeżdżę do Bolesławca, czekam w kolejce ale w zamian mam w miarę dobrą opiekę, w szczególności pediatry. Zapewne pomysł z ośrodkiem spali na panewce, bo tak naprawdę kto by się pchał do naszej Gromadki. A nasz doktor jaki jest taki jest, receptę wypisze :)
~~2012 niezalogowany
19 listopada 2012r. o 14:57
Game over
~~2012 niezalogowany
19 listopada 2012r. o 15:08
Witam!Osobiście uważam że jeżeli chodzi o aptekę to może jednak przydałaby się odrobina konkurencji na tym małym,gromadzkim ryneczku.Obecna apteka jest swojego rodzaju monopolistą.Rodzina którą znam i w której są osoby przewlekle chore zaopatrują się w aptece w Bolesławcu.Tam otrzymują bonifikaty i różnego rodzaju rabaty-to się po prostu tym ludziom opłaca.W Gromadce nie mogą na coś takiego liczyć.
Jeśli mówimy o nagrywaniu cyrków i mówieniu o pewnych rzeczach wprost to ze swojej strony wyrażam pełną gotowość w tym temacie.Mam nadzieję iż obecni włodarze gminy włączą się w tym temacie do żarliwej dyskusji(szczególnie mam tutaj na myśli osobę Pana Wójta).Pozdrawiam
~sztywniak! niezalogowany
20 listopada 2012r. o 10:40
Pan wojt i reszta władzy maja nas wszystkich głeboko w d.........patrza tylko na wlasny interes.Ja osobiscie wymieniłbym wiekszosc zarzadzajacych poczawszy od gminy poprzez osrodek zdrowia a skonczywszy na szkole....ale,to chyba tylko marzenia.
~Wacek niezalogowany
20 listopada 2012r. o 19:47
Witam. Tak masz rację SZTYWNIAK !!! Właśnie trzeba wymienić ten cały burdel !!! A o szkole to już nie ma co mówić to jedna wielka porażka. Połowe tej kliki wymienić a z gminy prawie wszystkich. Pozdrawiam.
~koks niezalogowany
20 listopada 2012r. o 22:12
Mam wrażenie, że przesadzacie z tą nieudolnością władz waszej gminy. Robią co mogą i tyle. Podajcie konkretne przykłady.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza