Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~anielo niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 0:14
Ten nasz dom kultury to się nadaje do gruntownych zmian już od lat !!! Pani dyrektor bierze ostrą kasę a organizację ma gdzieś. Ważne aby Ali babki skrzeczały przy każdej możliwej okazji i razem z wójtem sobie doktoraty robić. Żenada !!! ;( A w bibliotece pani R też już sobie rady nie daje , jak Ci ludzie teraz książki pożyczają :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 11:40
~anielo napisał(a): Ten nasz dom kultury to się nadaje do gruntownych zmian już od lat !!! Pani dyrektor bierze ostrą kasę a organizację ma gdzieś. Ważne aby Ali babki skrzeczały przy każdej możliwej okazji i razem z wójtem sobie doktoraty robić. Żenada !!! ;( A w bibliotece pani R też już sobie rady nie daje , jak Ci ludzie teraz książki pożyczają :)

Żal ci d...e ściska? Jak tak to zmień gminę, nikt cie na siłę nie trzyma.
~zidanne niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 17:31
Dlaczego wszyscy mają wyjeżdżać , lepiej zmienić słabych i nieudolnych urzędników.
~anielo niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 17:39
Naucz się lepiej poprawnej pisowni i zwrotów a wtedy bierz udział w dyskusji , bo pewnie siedzisz przy korycie i stąd tak zabolało !!!
A ja na takich mam wyje..ne !!! I będę za zmianami w tej gminie.
~anielo niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 17:41
No właśnie słabym ogniwem jest ta nasza gmina. Masz rację ZIDANE ;)
~Zmieniacz niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 17:43
Może zacznijmy poważnie zastanawiać się nad zmianą gospodarza gminy, bo to będzie realne jeszcze w tym roku. Trzeba jednak poważnie podejść do tematu, rozmawiać z ludźmi o konieczności zmian, a szczególnie z osobami starszymi. Jeśli chodzi o młodzież, to mam nadzieję, że zagłosują właściwie i nie dadzą się zmanipulować. To samo dotyczy radnych - trzeba zweryfikować ich dotychczasową działalność na rzecz gminy. Panuje opinia, że większość radnych to marionetki wójta.
~anielo niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 17:43
~ napisał(a):
~anielo napisał(a): Ten nasz dom kultury to się nadaje do gruntownych zmian już od lat !!! Pani dyrektor bierze ostrą kasę a organizację ma gdzieś. Ważne aby Ali babki skrzeczały przy każdej możliwej okazji i razem z wójtem sobie doktoraty robić. Żenada !!! ;( A w bibliotece pani R też już sobie rady nie daje , jak Ci ludzie teraz książki pożyczają :)

Żal ci d...e ściska? Jak tak to zmień gminę, nikt cie na siłę nie trzyma.

Naucz się lepiej poprawnej pisowni i zwrotów a wtedy bierz udział w dyskusji , bo pewnie siedzisz przy korycie i stąd tak zabolało !
A ja na takich mam wyje..ne ! I będę za zmianami w tej gminie.
~zidanne niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 18:08
Z tego co słyszałem, to na obecnego wójta nikt nie chce głosować. Chyba, że ci co na niego zamierzają głosować to wstydzą się do tego przyznać. Zmieni się wójt to zmienią się też i inni, być może i pani dyrektor Domu Kultury i być może nawet dyrektor szkoły. Zmiany są potrzebne a nawet konieczne, dla rozwoju naszej gminy. I wtedy to oni będą musieli wyjeżdżać jak im się nie będzie podobało. Bo jak na razie to chętnie wszystkich kto ma inne zdanie jak wójt, czy pani dyrektor z Domu Kultury widzieliby poza naszą gminą. DO PSEUDO VIP-ów naszej gminy: weźcie się do pracy, a nie udajecie, że pracujecie.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza