~zidanne napisał(a): Z tego co słyszałem, to na obecnego wójta nikt nie chce głosować. Chyba, że ci co na niego zamierzają głosować to wstydzą się do tego przyznać. Zmieni się wójt to zmienią się też i inni, być może i pani dyrektor Domu Kultury i być może nawet dyrektor szkoły. Zmiany są potrzebne a nawet konieczne, dla rozwoju naszej gminy. I wtedy to oni będą musieli wyjeżdżać jak im się nie będzie podobało. Bo jak na razie to chętnie wszystkich kto ma inne zdanie jak wójt, czy pani dyrektor z Domu Kultury widzieliby poza naszą gminą. DO PSEUDO VIP-ów naszej gminy: weźcie się do pracy, a nie udajecie, że pracujecie.
~anielo napisał(a)::D :D :D :D~ napisał(a):~anielo napisał(a): Ten nasz dom kultury to się nadaje do gruntownych zmian już od lat !!! Pani dyrektor bierze ostrą kasę a organizację ma gdzieś. Ważne aby Ali babki skrzeczały przy każdej możliwej okazji i razem z wójtem sobie doktoraty robić. Żenada !!! ;( A w bibliotece pani R też już sobie rady nie daje , jak Ci ludzie teraz książki pożyczają :)
Żal ci d...e ściska? Jak tak to zmień gminę, nikt cie na siłę nie trzyma.
Naucz się lepiej poprawnej pisowni i zwrotów a wtedy bierz udział w dyskusji , bo pewnie siedzisz przy korycie i stąd tak zabolało !
Ciebie zapewne boli że nie siedzisz przy korycie. Jedyne co potrafisz to tylko wypisywać bzdury na forum. Jak masz jakiś problem to idź do wójta i wygarnij smutki i żale panie M...a, a nie ukrywasz się za kurtyną jak tchórz :D
A ja na takich mam wyje..ne ! I będę za zmianami w tej gminie.
~ napisał(a):A co on takiego narobił? bo kiedy go widzę to nic nie robi tylko chodzi i zadaje głupie pytania :| A tak poza tym, to co robią inni pracownicy w gminie, skoro wójt robi wszystko. ;) Jak go pamiętam to najlepiej mu wychodziło robienie dobrego wrażenia i takim jest do dzisiaj.~zidanne napisał(a): Z tego co słyszałem, to na obecnego wójta nikt nie chce głosować. Chyba, że ci co na niego zamierzają głosować to wstydzą się do tego przyznać. Zmieni się wójt to zmienią się też i inni, być może i pani dyrektor Domu Kultury i być może nawet dyrektor szkoły. Zmiany są potrzebne a nawet konieczne, dla rozwoju naszej gminy. I wtedy to oni będą musieli wyjeżdżać jak im się nie będzie podobało. Bo jak na razie to chętnie wszystkich kto ma inne zdanie jak wójt, czy pani dyrektor z Domu Kultury widzieliby poza naszą gminą. DO PSEUDO VIP-ów naszej gminy: weźcie się do pracy, a nie udajecie, że pracujecie.
Z tego co słyszałem to obecny wójt najwięcej zrobił dla tej gminy, więc wszystkich zazdrośników i nie mogących znieść porażkę zachęcam do pracy, a nie tylko narzekania przed komputerem.