Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~zidanne niezalogowany
15 lutego 2014r. o 19:59
No widzę, że program na ferie jest rozwieszony w Gromadce. Tak, że moje wpisy nie poszły na marne. Oczywiście dzieci nie są do takich spraw przyzwyczajeni, to wiadomo, że frekwencja nie będzie chyba oszołamiająca. Jak będzie co roku to powoli wszyscy się do takich rzeczy w gminie Gromadka przyzwyczają.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~oby do przodu niezalogowany
18 lutego 2014r. o 20:42
Głowa do góry. Nareszcie cos ruszyło.Trwa własnie nabór do pracy do naszego wyczekiwanego marketu :)
~zidanne niezalogowany
19 lutego 2014r. o 22:55
Kto prowadzi zapisy i gdzie można składać podania?
~mieszkaniec niezalogowany
24 lutego 2014r. o 13:38
Muszę przyznać ,że ostatnimi czasy z uśmiechnięta buzią patrzę na naszą wieś COŚ SIĘ WRESZCIE DZIEJE! może nie wszystko za pieniądze gminne ale... nie od razu Kraków zbudowano:) parę nowych nawierzchni ,latarni, nowy Bank już tuż tuż a i market leniwie rusza czekam teraz na nowy park bo z chęcia z synkeim tam pujdę :)) FAJNIE!
3943
#FRANCA nieaktywny
24 lutego 2014r. o 19:41
~mieszkaniec napisał(a): Muszę przyznać ,że ostatnimi czasy z uśmiechnięta buzią patrzę na naszą wieś COŚ SIĘ WRESZCIE DZIEJE! może nie wszystko za pieniądze gminne ale... nie od razu Kraków zbudowano:) parę nowych nawierzchni ,latarni, nowy Bank już tuż tuż a i market leniwie rusza czekam teraz na nowy park bo z chęcia z synkeim tam pujdę :)) FAJNIE!

Zapraszam do Borówek:)
~gagnsta niezalogowany
25 lutego 2014r. o 9:11
Bardzo dobrze ,ze wszystko ruszylo ,tylko dlaczego przed wyborami....... :> zastanawialiscie sie nad tym,ten wojt mojego glosu napewno nie zdobedzie ,chodzby Wawel wybudowal!!!!!!!!!!!!!!!! :> Dosc obludy :>
~dyzio niezalogowany
25 lutego 2014r. o 11:01
ja tez juz przejrzalem tego czlowieczka mojego glosu tez napewno nie dostanie ,ani mojej rodziny.Koniec z karierowiczami.
~genowefa niezalogowany
25 lutego 2014r. o 11:58
Macie racje ja stawiam na kogos mlodego ,rozsadnego,uczciwego i Wyksztalconego!!!! a nie na cwierc inteligentow!!! :D
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza