biedna lila byla dzis w ZPi mowila jak ona bardzo placze ... ;( trzeba ba jej koniecznie znalesc dom chocby tymczasowy.. :|czy ona jest sama w kojcu moze by ja z murzynkiem dac mialaby towarzystwo i moze by chociaz troszke przestala tak tesknic ...no nie moge az mi sie plakac chce .ja nie dam rady juz wiecej zadnego psiaka wziasc mam juz 3 i tak musze rozdzielac KLUCHE Od CERBERA bo skacza se do gardel...to wina klusi byla u mnie jako pierwszy pies i to ona chce rzadzic ... :> tylu ludzi w bolcu i nikt nie chce pomoc ;( ;( ;( ;( szok !
ciesze sie ...lila nie bardzo ucieszona ze nie zdazyla wyprowdzic psiakow ale wspominala cos o czwartku?...ta jej kolezanka chce ponoc przyjsc z mama po jakiegos psiaka .Lila ciagle pyta kolezanki o domy dla psiunkow.no ja niestety juz nie dam rady nastepnego .martwie sie o te sunie z trzebienia dalej nie ma domku i ciagle na dworze....:(to okropne )ja nie moge czasem pisac bo mi lzy sie cisna zem taka bezradna i nie moge wiele pomoc ... ;( ;( ;(
Tak , idziemy w czwartek też . ....... Ta koleżanka ma już pieska - Tofik .. się nazywa . .. niech nie bierze drugiego ,,, ja mieszkam blisko ,, i musiałam się nieżle nagimnastykować , aby go nie puszcali luzem :> :> :| :| . a kosztowało mnie to nerwów , już S,M straszyłam .. bo tam ruch samochodowy , jak cholera ;( :/ ......a i tak bywa ,ze widzę go samopas ... . , a bez umowy nie odbierzemy potem psa ;( :> .........
Czy w tym nowym Stow. nie ma nikogo , kto by mógł wziąć psa na tymczas . Do tego nie potrzeba rejestracji , ani załatwiania spraw administracyjnych . :|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.