Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Testy do Policji w Słupsku

118
#anonim_2453 nieaktywny
21 marca 2011r. o 14:45
Studiowalem z policjantami. Kiepsko rozgarnieci goscie. Takie testy to smiech na sali, wiem jacy ludzie tam pracuja. Smiechuwarte.

Nie wyjechalem za granice bo mam prace w polsce. I nie musze byc policyjnym cieciem ktorego nie lubi 99% spoleczenstwa za samo to ze istnieje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolecnauta niezalogowany
21 marca 2011r. o 15:03
Invader, Ty studiowałeś, chyba łopatologię. :)
Swoimi żałosnymi i mało inteligentnymi wypowiedziami udowadniasz, że nie masz pojęcia nie tylko o pracy w policji, ale o żadnej pracy. :) a śmiechu warty to sam jesteś, bo nie potrafisz się wypowiedzieć, nie używając języka prymitywnego.
(...)

Zmoderowano 21.03.2011 godz.19:32 - powód: złośliwości (sentinel)
118
#anonim_2453 nieaktywny
21 marca 2011r. o 15:07
Ja wykonuje normalna uczciwa prace gdzie trzeba posiadac pewne umiejetnosci. Ty chcesz isc do mundurowych gdzie biora kazdego (...) byle umial skakac i biegac. Smiechu warte. Wielu z tych gosci nie jest lepsza od ludzi ktorych sciga(...)A co do tego czego studiowalem, nie twoj biznes (...):)

Zmoderowano 21.03.2011 godz.19:30 - powód: złośliwości (sentinel)
21 marca 2011r. o 15:10
InvaderZim napisał(a): Studiowalem z policjantami. Kiepsko rozgarnieci goscie. Takie testy to smiech na sali, wiem jacy ludzie tam pracuja. Smiechuwarte.

Nie wyjechalem za granice bo mam prace w polsce. I nie musze byc policyjnym cieciem, ktorego nie lubi 99% spoleczenstwa, za samo to, ze istnieje.

Taki wykształcony, a poprawnie po polsku pisać nie potrafi ?
Wątpię, żebyś jakiekolwiek testy napisał. :)
21 marca 2011r. o 15:17
Testy sprawnościowe, to tylko jeden z elementów sprawdzających.
Są jeszcze testy sprawdzające wiedzę, testy na inteligencję oraz testy psychologiczne, których wątpię żebyś był w stanie przejść.
Z twoich wypowiedzi zaś wynika, że ulubionym twoim przedmiotem była łacina, ale "podwórkowa" :D
I nie "piję" do psa, tylko do ciebie. Nie chciałbym psa obrazić, bo zapewne ma więcej kultury od ciebie.
21 marca 2011r. o 15:25
InvaderZim napisał(a): wiec STFU psie. id zposkomlec.....

Nie dość, że nie potrafisz pisać poprawnie po polsku, to jeszcze używasz wulgaryzmów, których pisanie w internecie jest niedozwolone. :)

I ty śmiesz mówić, że policjanci są nierozgarnięci .? :D
4923
#B.O.P.E nieaktywny
21 marca 2011r. o 15:32
ale gdyby nie Ci 'idioci' to bałbyś się wyjść z domu ;]
613
Drill
21 marca 2011r. o 18:04
tak to jest Invader widze że hejter policji i nic nie zrobimy :P
no ale cóż nawet tak jest :P

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza