~ napisał(a): InvaderZim napisał(a): Studiowalem z policjantami. Kiepsko rozgarnieci goscie. Takie testy to smiech na sali, wiem jacy ludzie tam pracuja. Smiechuwarte.
Super Inavader... Zaocznie chyba studiowałeś... Wyobraź sobie ze ja tez studiowałem drugi fakultet zaocznie. I w porównaniu do studiów dziennych to te zaoczne to śmiech na sali. Wiec ja bym tak sie nie szczycił twoimi studiami. Wiem jacy ludzie tak studiują....
Nie obrażaj ludzi studiujących zaocznie; może na niektórych uczelniach jest różnica pomiędzy trybami dziennym i zaocznym, ale to nie oznacza, że tak jest wszędzie. Porównuje zakres materiału z zakresem moich kolegów z trybu dziennego, i jest dokładnie to samo, i dokładnie takie same egzaminy, mówiąc dosłownie taki sam poziom, z tą różnicą, że na zaocznych trzeba więcej uczyć się samemu w domu, a więc można powiedzieć, iż jest przez to paradoksalnie trudniej. Powtarzanie mitu, jak to na zaocznych jest łatwo a na dziennych trudno, raz mija się z prawdą, dwa jest krzywdzące dla ludzi którzy studiują zaocznie, a muszą w te studia wkładać dużo pracy i poświęcenia.