Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Testy do Policji w Słupsku

~ niezalogowany
23 marca 2011r. o 10:18
Słyszałem, że są osoby, które prowadzą przygotowania do TSF. Jest ktoś taki w okolicy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ssssssss niezalogowany
28 marca 2011r. o 11:17
jedzie ktos jeszcze ?? dawac infoooo
315
#mir.ko nieaktywny
28 marca 2011r. o 15:13
uważajcie przed Słupskiem w Kobylnicy. fotografują tam kandydatów fotoradarem na potęgę - takie wąskie czarne, wysokie nie jak u nas

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8339173,Piraci_drogowi_ratuja_budzety_samorzadow.html
~heloo niezalogowany
31 marca 2011r. o 8:23
czy jedzie ktos jeszcze czy niee???
~ niezalogowany
31 marca 2011r. o 9:18
InvaderZim napisał(a): Fajna bo nic nie trzeba robic i nic nie trzeba umiec. Kazdy dziwny czlowiek moze ja wykonywac, czego przykladem jest wielu przedstawicieli tej formacji.

podpisuje się pod tym.
każdy z nich klnie, cwaniakuje, wielu wręcz chleje, nieuprzejmi, mówią przez "ty" itp. można wymieniać bez kończ.
wystarczy jedna impreza z policjantami i wiecie jacy są "czyści" i wierni swoim żonom.
~ niezalogowany
31 marca 2011r. o 9:24
InvaderZim napisał(a): Studiowalem z policjantami. Kiepsko rozgarnieci goscie. Takie testy to smiech na sali, wiem jacy ludzie tam pracuja. Smiechuwarte.

Super Inavader... Zaocznie chyba studiowałeś... Wyobraź sobie ze ja tez studiowałem drugi fakultet zaocznie. I w porównaniu do studiów dziennych to te zaoczne to śmiech na sali. Wiec ja bym tak sie nie szczycił twoimi studiami. Wiem jacy ludzie tak studiują....
~ciecie niezalogowany
31 marca 2011r. o 11:09
InvaderZim napisał(a): Studiowalem z policjantami. Kiepsko rozgarnieci goscie. Takie testy to smiech na sali, wiem jacy ludzie tam pracuja. Smiechuwarte.

Nie wyjechalem za granice bo mam prace w polsce. I nie musze byc policyjnym cieciem ktorego nie lubi 99% spoleczenstwa za samo to ze istnieje.

Ale przecież ty jesteś tym cieciem:D czekamy cierpliwie na ciebie ;) pamiętamy każde miłe słowo.

971
#traczykwrc nieaktywny
31 marca 2011r. o 13:19
~ napisał(a):

Super Inavader... Zaocznie chyba studiowałeś... Wyobraź sobie ze ja tez studiowałem drugi fakultet zaocznie. I w porównaniu do studiów dziennych to te zaoczne to śmiech na sali. Wiec ja bym tak sie nie szczycił twoimi studiami. Wiem jacy ludzie tak studiują....

Nie obrażaj ludzi studiujących zaocznie; może na niektórych uczelniach jest różnica pomiędzy trybami dziennym i zaocznym, ale to nie oznacza, że tak jest wszędzie. Porównuje zakres materiału z zakresem moich kolegów z trybu dziennego, i jest dokładnie to samo, i dokładnie takie same egzaminy, mówiąc dosłownie taki sam poziom, z tą różnicą, że na zaocznych trzeba więcej uczyć się samemu w domu, a więc można powiedzieć, iż jest przez to paradoksalnie trudniej. Powtarzanie mitu, jak to na zaocznych jest łatwo a na dziennych trudno, raz mija się z prawdą, dwa jest krzywdzące dla ludzi którzy studiują zaocznie, a muszą w te studia wkładać dużo pracy i poświęcenia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza