Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

2407
#Cecil nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 20:41
przyjmę sprawny stepper -waluta do uzgodnienia
602 468 719

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7189
#Ann nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 21:10
Witam, posiadam do sprzedania/wymiany:
- połbuty damskie, zamszowe z zapieciem na kostke, ciemny granat, obcas około 6cm, rozmiar 41
- połbuty damskie, skóropodobne, czarne na małym obcasiku rozmiar 41,
- baleriny, czarne z bialym przodem z kokardką, rozmiar na bucie 42, aczkolwiek wydaje mi sie że beda dobre na rozmiar 39/40
- sukienki typowo imprezowe: sylwester, stodniówka wesele
- sukienka różowo-biała, długa, z bolerkiem, rozmiar z metki 48, sukienka ładnie wyszczupla ;)
- sukienka bordowa, tzn. spódnica z gorsetem + bolerko, też długa, rozmiar 50
- sukienka fioletowa, na ramiączkach, długa, do tego szal z tiulu, rozmiar 50.
Sukienki miałam na sobie maksymalnie po 2 razy, fioletowej nie nosiłam. Buciki w dobrym stanie.
Myslę, że co do ceny czy wymiennika mozna się dogadac ;)
Zapraszam do mnie, aby sukienki obejrzeć, ewentualnie przymierzyć ;)
mój nr 669 859 820
~Ania81 niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 22:33
Poszukuje łyżwy dla syna rozmiar 27 wkładka 17 cm.
Dla chłopca na 4-5 lat
~Edyta niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 22:42
Mam do sprzedania skórzane, modne szpilki na platformie,czarne,wysokie, bardzo wygodne rozm 38.Mało noszone nietrafiony rozmiar.Mój nr 665 253 444[img=1356730969_wi28bid.jpg]
~ga niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 0:00
Witam. Przyjmę meble kuchenne , jeśli ma ktoś coś takiego do oddania to prosze o fotke na [email protected]. Zamiennik do dogadania.
~:) niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 10:07
Witam, oddam za darmo gruz, warunkiem jest tylko to, że samemu należy go sobie rozebrać i zabrać. Proszę o pisanie na adres: [email protected]
~ANETA niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 10:47
~ napisał(a):
~ napisał(a): Pilnie poszukuję ławy rozkładanej/ ławostół w ciemnym kolorze.
proszę o namiary pod ogłoszeniem/ numer telefonu i jak to mozliwe zdjecie.

:)

posiadam ławę taką jak poszukiwana
130*70 po rozłożeniu powiększana do 170*70
wysokość 60 do 75 (płynna regulacja - dzięki temu może pełnić również role stołu)
jak nowa (bez śladów użytkowania) w rzeczywistości jest ciemniejsza odrobinę niż na zdjęciu
512835992

cena 200 pln[img=1356774293_e9j5eh6.jpg]
~Kucyki Pony niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 10:51
Poszukuję kucyków pony firmy Hasbro seria My Little Pony czy te starsze czy nowsze nie ważne jeśli ktoś ma na zbyciu za jakiś zamiennik albo walutę proszę tylko o sms że w sprawie kucyków a zadzwonię.Pozdrawiam serdecznie :D telefon:536245280
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza