~ napisał(a):~~123 napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):becia73 napisał(a): Chętnie kupię mały dywanik ze wzorem uliczek dla chłopca w dobrym stanie, [email protected] 504 28 27 22
Fajnie ,ze masz chłopca w dobrym stanie-ludzie piszcie logicznie bo śmieszą i obrażają te wasze wypowiedzi-powinnaś była napisać np Chętnie kupię ,dla chłopca,mały dywanik w dobrym stanie,ze wzorem uliczek-przeciez to nie chłopiec ale dywanik ma być w dobrym stanie,chłopiec może się cieszyć dobrym zdrowiem,ale nie jest przedmiotem ,żeby można go określić,że jest w dobrym stanie.Wiem ,ze miałaś na myśli dywanik pisząc te słowa ,ale błędna pisownia uczyniła z tej wypowiedzi dziwoląga.Należy przeprosić chłopca.:D
Z wypowiedzi czy z chłopca uczyniła dziwoląga ? Sam/a naucz się logicznej pisowni i nie czepiaj się znajdź sobie bardziej pożyteczne zajęcie :P
Następna nie ogarniająca-wypowiedż jest dziwolągiem uwłaczającym chłopcu-jestes w stanie ogarnąć?:P :/
Dajcie spokój chłopaczkowi,bo się rozmyśli i nie będzie już chciał dywanu :>
Tu nie o chłopaczka chodzi tylko o mamusię,bo jakże można o własnym dziecku napisać ,że jest w dobrym stanie? Jak już ktoś się zabiera za pisanie ,to niech robi to we właściwy sposób tzn prawidłowo buduje zdania.Pozdro:][/c
Dziewczyno masz odwage ? To powiedz mi to w oczy i nie ukrywaj się pod anonimowością internetu obrażając mnie!!!
~dgdhhdhd napisał(a): sprzedam za darmo, kubeł śmieci, tak jak wszystko na tej stronie,
cena nie podlega negocjacji
~becia73 napisał(a):~ napisał(a):~~123 napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):becia73 napisał(a): Chętnie kupię mały dywanik ze wzorem uliczek dla chłopca w dobrym stanie, [email protected] 504 28 27 22
Fajnie ,ze masz chłopca w dobrym stanie-ludzie piszcie logicznie bo śmieszą i obrażają te wasze wypowiedzi-powinnaś była napisać np Chętnie kupię ,dla chłopca,mały dywanik w dobrym stanie,ze wzorem uliczek-przeciez to nie chłopiec ale dywanik ma być w dobrym stanie,chłopiec może się cieszyć dobrym zdrowiem,ale nie jest przedmiotem ,żeby można go określić,że jest w dobrym stanie.Wiem ,ze miałaś na myśli dywanik pisząc te słowa ,ale błędna pisownia uczyniła z tej wypowiedzi dziwoląga.Należy przeprosić chłopca.:D
Z wypowiedzi czy z chłopca uczyniła dziwoląga ? Sam/a naucz się logicznej pisowni i nie czepiaj się znajdź sobie bardziej pożyteczne zajęcie :P
Następna nie ogarniająca-wypowiedż jest dziwolągiem uwłaczającym chłopcu-jestes w stanie ogarnąć?:P :/
Dajcie spokój chłopaczkowi,bo się rozmyśli i nie będzie już chciał dywanu :>
Tu nie o chłopaczka chodzi tylko o mamusię,bo jakże można o własnym dziecku napisać ,że jest w dobrym stanie? Jak już ktoś się zabiera za pisanie ,to niech robi to we właściwy sposób tzn prawidłowo buduje zdania.Pozdro:][/c
Dziewczyno masz odwage ? To powiedz mi to w oczy i nie ukrywaj się pod anonimowością internetu obrażając mnie!
Nie wiedziałam, że brak przecinka może wywołać lawinę zbędnych komentarzy a na dodatek zrobić z tego tematu słowną przepychankę. W tych czasach już nic człowieka specjalnie nie zdziwi, więc becia73 olej ,,ktosia" bo szkoda słów.
~ napisał(a)::)~ napisał(a):[img=1365863649_woaueul.jpg][img=1365863705_o9q0gqo.jpg]~ napisał(a):Koszulka na 13-14 lat .[img=1365863617_xvfzqyq.jpg]~ napisał(a): Sprzedam 2 pary nowych jeansów chłopięcych firmy jack&johns na wzrost ok.170 cm raczej na szczupłego chłopca modnie szyte z metką .Zdjęcia i cenę mogę przesłać na maila :)
Niedrogo :) :)