bromba napisał(a): Ostrzegam przed chęcią kupowania u osoby podpisującej się : Malinowa Mamba -dzisiaj chciałam nabyc żelazko ,które ta osoba wystawiła do sprzedazy,przyjechałam daleko z poza miasta a ta pani podając się za chorą wysyła swojego chłopaka i sprzedaz towaru ma się odbyć na ulicy.Na moją propozycję sprawdzenia czy żelazko działa,ten mężczyzna odpowiada ,że "niby" działa,ale sprawdzić nie można ,bo on jest obcy i nie moze w nie swoim domu podłączyć żelazka na chwilę do kontaktu i proponuje mi zadzwonić do swojej dziewczyny .choć stoimy pod domem,ta nie odbiera,więc chłopak idzie do mieszkania sam i stamtąd po długiej chwili dostaję esemesa ,że zelazka sprawdzić nie można.Taka przygoda,a wniosek nasuwa się sam.Nawet jesli nie posiadali by w domu pradu ,w co nie wierzę,mogli by skorzystać z pomocy sasiada,na tę chwilkę ,aby sprawdzić czy zelazko działa kazdy by użyczył gniazdka wtykowego,więc towar zepsuty,a pani mi jeszcze napisała esemesem ,ze wstydziłabym się wybrzydzać,bo 15 zł to za tanio,nawiasem mówiąc miałam dla niej przygotowane 20 zł i czekoladę ale skoro "nie ma możliwości sprawdzenia".Dziwne ,ze jest możliwość podłaczenia komputera ,żeby wkleic ogłoszenie.:D
ja mam zelazko i to nawet 3 mozliwosc sprawdzenia zapraszam do mnie czarnuch123 numer 796333183 :)