Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 11:45
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~mamcia napisał(a): kupię niedrogo używany rower dla syna w wieku 6 lat na kołach 20.

pisz ile dasz i podaj numer.
Mam taki
prosze o zdjęcia na maila [email protected]
halo czy ten rower jeszcze aktualny ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 12:58
sprzedam mikrofalówkę za 30zł.Kontakt 661 079 683.
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 13:08
sprzedam 5szt ochraniaczy do łóżeczka za wszystkie 50zł tel 605687918[img=1366542510_w6qqwrb.jpg]
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 13:10
oddam za 20 zł plecaczek i 2 torebki tel 605687918[img=1366542632_qckndxo.jpg]
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 13:11
~ napisał(a): oddam za 20 zł 2 plecaczki i 1 torebkę tel 605687918[img=1366542632_qckndxo.jpg]
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 13:13
sprzedam za 50 zł tel 605687918[img=1366542834_uehr22v.jpg]
10378
#bromba nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 16:43
Ostrzegam przed chęcią kupowania u osoby podpisującej się : Malinowa Mamba -dzisiaj chciałam nabyc żelazko ,które ta osoba wystawiła do sprzedazy,przyjechałam daleko z poza miasta a ta pani podając się za chorą wysyła swojego chłopaka i sprzedaz towaru ma się odbyć na ulicy.Na moją propozycję sprawdzenia czy żelazko działa,ten mężczyzna odpowiada ,że "niby" działa,ale sprawdzić nie można ,bo on jest obcy i nie moze w nie swoim domu podłączyć żelazka na chwilę do kontaktu i proponuje mi zadzwonić do swojej dziewczyny .choć stoimy pod domem,ta nie odbiera,więc chłopak idzie do mieszkania sam i stamtąd po długiej chwili dostaję esemesa ,że zelazka sprawdzić nie można.Taka przygoda,a wniosek nasuwa się sam.Nawet jesli nie posiadali by w domu pradu ,w co nie wierzę,mogli by skorzystać z pomocy sasiada,na tę chwilkę ,aby sprawdzić czy zelazko działa kazdy by użyczył gniazdka wtykowego,więc towar zepsuty,a pani mi jeszcze napisała esemesem ,ze wstydziłabym się wybrzydzać,bo 15 zł to za tanio,nawiasem mówiąc miałam dla niej przygotowane 20 zł i czekoladę ale skoro "nie ma możliwości sprawdzenia".Dziwne ,ze jest możliwość podłaczenia komputera ,żeby wkleic ogłoszenie.:D
10381
#czarnuch123 nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 17:30
bromba napisał(a): Ostrzegam przed chęcią kupowania u osoby podpisującej się : Malinowa Mamba -dzisiaj chciałam nabyc żelazko ,które ta osoba wystawiła do sprzedazy,przyjechałam daleko z poza miasta a ta pani podając się za chorą wysyła swojego chłopaka i sprzedaz towaru ma się odbyć na ulicy.Na moją propozycję sprawdzenia czy żelazko działa,ten mężczyzna odpowiada ,że "niby" działa,ale sprawdzić nie można ,bo on jest obcy i nie moze w nie swoim domu podłączyć żelazka na chwilę do kontaktu i proponuje mi zadzwonić do swojej dziewczyny .choć stoimy pod domem,ta nie odbiera,więc chłopak idzie do mieszkania sam i stamtąd po długiej chwili dostaję esemesa ,że zelazka sprawdzić nie można.Taka przygoda,a wniosek nasuwa się sam.Nawet jesli nie posiadali by w domu pradu ,w co nie wierzę,mogli by skorzystać z pomocy sasiada,na tę chwilkę ,aby sprawdzić czy zelazko działa kazdy by użyczył gniazdka wtykowego,więc towar zepsuty,a pani mi jeszcze napisała esemesem ,ze wstydziłabym się wybrzydzać,bo 15 zł to za tanio,nawiasem mówiąc miałam dla niej przygotowane 20 zł i czekoladę ale skoro "nie ma możliwości sprawdzenia".Dziwne ,ze jest możliwość podłaczenia komputera ,żeby wkleic ogłoszenie.:D
ja mam zelazko i to nawet 3 mozliwosc sprawdzenia zapraszam do mnie czarnuch123 numer 796333183 :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.