MalinowaMamba napisał(a):bromba napisał(a): Ostrzegam przed chęcią kupowania u osoby podpisującej się : Malinowa Mamba -dzisiaj chciałam nabyc żelazko ,które ta osoba wystawiła do sprzedazy,przyjechałam daleko z poza miasta a ta pani podając się za chorą wysyła swojego chłopaka i sprzedaz towaru ma się odbyć na ulicy.Na moją propozycję sprawdzenia czy żelazko działa,ten mężczyzna odpowiada ,że "niby" działa,ale sprawdzić nie można ,bo on jest obcy i nie moze w nie swoim domu podłączyć żelazka na chwilę do kontaktu i proponuje mi zadzwonić do swojej dziewczyny .choć stoimy pod domem,ta nie odbiera,więc chłopak idzie do mieszkania sam i stamtąd po długiej chwili dostaję esemesa ,że zelazka sprawdzić nie można.Taka przygoda,a wniosek nasuwa się sam.Nawet jesli nie posiadali by w domu pradu ,w co nie wierzę,mogli by skorzystać z pomocy sasiada,na tę chwilkę ,aby sprawdzić czy zelazko działa kazdy by użyczył gniazdka wtykowego,więc towar zepsuty,a pani mi jeszcze napisała esemesem ,ze wstydziłabym się wybrzydzać,bo 15 zł to za tanio,nawiasem mówiąc miałam dla niej przygotowane 20 zł i czekoladę ale skoro "nie ma możliwości sprawdzenia".Dziwne ,ze jest możliwość podłaczenia komputera ,żeby wkleic ogłoszenie.:D
Droga Pani bardzo proszę nie obrażać mnie i nie przeinaczać faktów.Sprzedaje na forum już nie jedną rzecz i nigdy nie sprzedałam czegoś zepsutego lub z ukrytymi wadami.Nie było możliwości sprawdzenia ze względów osobistych.Nie mieszkam sama i inni lokatorzy nie zgodzili się i tyle.Nic na to nie poradzę.Nie odbierałam telefonu,ponieważ wyszłam do łazienki.Zaznaczałam,że żelazko jest w 100% sprawne.Pani wybór czy je brać czy nie, ale nie oznacza to,że może mnie Pani obrażać i oskarżać o oszustwo.Chodzi mi zwłaszcza o Pani smsy.Szukała pani drobnych,więc jakie 20 zł i czekolada ?:D I rozumiem również,że to moja wina ,że mieszka Pani daleko poza Bolesławcem.No cóż :| Niech się Pani czasem zastanowi 10 razy zanim coś napisze.I jeszcze raz powtarzam ŻELAZKO JEST 100% SPRAWNE.
bromba napisał(a):MalinowaMamba napisał(a):bromba napisał(a): Ostrzegam przed chęcią kupowania u osoby podpisującej się : Malinowa Mamba -dzisiaj chciałam nabyc żelazko ,które ta osoba wystawiła do sprzedazy,przyjechałam daleko z poza miasta a ta pani podając się za chorą wysyła swojego chłopaka i sprzedaz towaru ma się odbyć na ulicy.Na moją propozycję sprawdzenia czy żelazko działa,ten mężczyzna odpowiada ,że "niby" działa,ale sprawdzić nie można ,bo on jest obcy i nie moze w nie swoim domu podłączyć żelazka na chwilę do kontaktu i proponuje mi zadzwonić do swojej dziewczyny .choć stoimy pod domem,ta nie odbiera,więc chłopak idzie do mieszkania sam i stamtąd po długiej chwili dostaję esemesa ,że zelazka sprawdzić nie można.Taka przygoda,a wniosek nasuwa się sam.Nawet jesli nie posiadali by w domu pradu ,w co nie wierzę,mogli by skorzystać z pomocy sasiada,na tę chwilkę ,aby sprawdzić czy zelazko działa kazdy by użyczył gniazdka wtykowego,więc towar zepsuty,a pani mi jeszcze napisała esemesem ,ze wstydziłabym się wybrzydzać,bo 15 zł to za tanio,nawiasem mówiąc miałam dla niej przygotowane 20 zł i czekoladę ale skoro "nie ma możliwości sprawdzenia".Dziwne ,ze jest możliwość podłaczenia komputera ,żeby wkleic ogłoszenie.:D
Droga Pani bardzo proszę nie obrażać mnie i nie przeinaczać faktów.Sprzedaje na forum już nie jedną rzecz i nigdy nie sprzedałam czegoś zepsutego lub z ukrytymi wadami.Nie było możliwości sprawdzenia ze względów osobistych.Nie mieszkam sama i inni lokatorzy nie zgodzili się i tyle.Nic na to nie poradzę.Nie odbierałam telefonu,ponieważ wyszłam do łazienki.Zaznaczałam,że żelazko jest w 100% sprawne.Pani wybór czy je brać czy nie, ale nie oznacza to,że może mnie Pani obrażać i oskarżać o oszustwo.Chodzi mi zwłaszcza o Pani smsy.Szukała pani drobnych,więc jakie 20 zł i czekolada ?:D I rozumiem również,że to moja wina ,że mieszka Pani daleko poza Bolesławcem.No cóż :| Niech się Pani czasem zastanowi 10 razy zanim coś napisze.I jeszcze raz powtarzam ŻELAZKO JEST 100% SPRAWNE.
Dobre sobie,nie zgodzili się współlokatorzy.a ile to kosztuje właczyć na minutę zelazko ,niech pani się nie ośmiesza.Ustnie i na odległość to moze pani sobie zaznaczać co się pani podoba,ja tez kupowałam nie raz rózne urzadzenia i zawsze mi je sprawdzano włączajac na chwilkę do gniazdka elektrycznego,to nic nie kosztuje więc ten wymysł jest dziwaczny i śmieszny.To cóz ,ze drobne [zresztą nie takie drobne ,tylko dycha papier i monety po 5 i 2 zł,a czekolady jeszcze nie zdążyłam wyjąć ,kiedy usłyszałam ,ze żelazko jest " niby" sprawne.] Zreszta czemu pani nie lezy .przecież jest pani ciężko chora na zapalenie płuc.Niech pani zamieści też drugą stronę tego żelazka .która jest spieczona na żółto.Trzeba było podać w ogłoszeniu uczciwie .że nie zgadza sie pani na sprawdzenie to nie przyjezdzałabym ,ja nie wiem czy są ludzie ,którzy tak wierza we wszystko co im kto powie,a ja nie żądałam czegoś nietypowego ,tylko właczenia żelazka na dosłownie kilkadziesiąt sekund do prądu ,i zaraz zaczęło się kręcenie.co innego wolno pani właczać ale już żelazka na chwilkę nie.Kto w takie coś uwierzy?
bromba napisał(a): Jakie i w jakiej cenie? Te żelazka oczywiście :}jedno braun drugie smile cena 10zl a za dwa 15 ;) [img=1366568255_1hzfb4s.jpg]
czarnuch123 napisał(a):[img=1366568298_hbzu7qr.jpg]bromba napisał(a): Jakie i w jakiej cenie? Te żelazka oczywiście :}jedno braun drugie smile cena 10zl a za dwa 15 ;) [img=1366568255_1hzfb4s.jpg]
czarnuch123 napisał(a):bromba napisał(a): Jakie i w jakiej cenie? Te żelazka oczywiście :}jedno braun drugie smile cena 10zl a za dwa 15 ;) [img=1366568255_1hzfb4s.jpg]Dopisane 21.04.2013r. o godz. 20:18:czarnuch123 napisał(a):[img=1366568298_hbzu7qr.jpg]bromba napisał(a): Jakie i w jakiej cenie? Te żelazka oczywiście :}jedno braun drugie smile cena 10zl a za dwa 15 ;) [img=1366568255_1hzfb4s.jpg]