Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

10378
#bromba nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 19:45
MalinowaMamba napisał(a):
bromba napisał(a): Ostrzegam przed chęcią kupowania u osoby podpisującej się : Malinowa Mamba -dzisiaj chciałam nabyc żelazko ,które ta osoba wystawiła do sprzedazy,przyjechałam daleko z poza miasta a ta pani podając się za chorą wysyła swojego chłopaka i sprzedaz towaru ma się odbyć na ulicy.Na moją propozycję sprawdzenia czy żelazko działa,ten mężczyzna odpowiada ,że "niby" działa,ale sprawdzić nie można ,bo on jest obcy i nie moze w nie swoim domu podłączyć żelazka na chwilę do kontaktu i proponuje mi zadzwonić do swojej dziewczyny .choć stoimy pod domem,ta nie odbiera,więc chłopak idzie do mieszkania sam i stamtąd po długiej chwili dostaję esemesa ,że zelazka sprawdzić nie można.Taka przygoda,a wniosek nasuwa się sam.Nawet jesli nie posiadali by w domu pradu ,w co nie wierzę,mogli by skorzystać z pomocy sasiada,na tę chwilkę ,aby sprawdzić czy zelazko działa kazdy by użyczył gniazdka wtykowego,więc towar zepsuty,a pani mi jeszcze napisała esemesem ,ze wstydziłabym się wybrzydzać,bo 15 zł to za tanio,nawiasem mówiąc miałam dla niej przygotowane 20 zł i czekoladę ale skoro "nie ma możliwości sprawdzenia".Dziwne ,ze jest możliwość podłaczenia komputera ,żeby wkleic ogłoszenie.:D

Droga Pani bardzo proszę nie obrażać mnie i nie przeinaczać faktów.Sprzedaje na forum już nie jedną rzecz i nigdy nie sprzedałam czegoś zepsutego lub z ukrytymi wadami.Nie było możliwości sprawdzenia ze względów osobistych.Nie mieszkam sama i inni lokatorzy nie zgodzili się i tyle.Nic na to nie poradzę.Nie odbierałam telefonu,ponieważ wyszłam do łazienki.Zaznaczałam,że żelazko jest w 100% sprawne.Pani wybór czy je brać czy nie, ale nie oznacza to,że może mnie Pani obrażać i oskarżać o oszustwo.Chodzi mi zwłaszcza o Pani smsy.Szukała pani drobnych,więc jakie 20 zł i czekolada ?:D I rozumiem również,że to moja wina ,że mieszka Pani daleko poza Bolesławcem.No cóż :| Niech się Pani czasem zastanowi 10 razy zanim coś napisze.I jeszcze raz powtarzam ŻELAZKO JEST 100% SPRAWNE.

Dobre sobie,nie zgodzili się współlokatorzy.a ile to kosztuje właczyć na minutę zelazko ,niech pani się nie ośmiesza.Ustnie i na odległość to moze pani sobie zaznaczać co się pani podoba,ja tez kupowałam nie raz rózne urzadzenia i zawsze mi je sprawdzano włączajac na chwilkę do gniazdka elektrycznego,to nic nie kosztuje więc ten wymysł jest dziwaczny i śmieszny.To cóz ,ze drobne [zresztą nie takie drobne ,tylko dycha papier i monety po 5 i 2 zł,a czekolady jeszcze nie zdążyłam wyjąć ,kiedy usłyszałam ,ze żelazko jest " niby" sprawne.] Zreszta czemu pani nie lezy .przecież jest pani ciężko chora na zapalenie płuc.Niech pani zamieści też drugą stronę tego żelazka .która jest spieczona na żółto.Trzeba było podać w ogłoszeniu uczciwie .że nie zgadza sie pani na sprawdzenie to nie przyjezdzałabym ,ja nie wiem czy są ludzie ,którzy tak wierza we wszystko co im kto powie,a ja nie żądałam czegoś nietypowego ,tylko właczenia żelazka na dosłownie kilkadziesiąt sekund do prądu ,i zaraz zaczęło się kręcenie.co innego wolno pani właczać ale już żelazka na chwilkę nie.Kto w takie coś uwierzy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4408
#Vin. nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 19:56
Witam, mam na sprzedaż zestaw markowych kosmetyków Revitacell. W jego skład wchodzą:
1) Revitacell Stem Cells Face Set - Zestaw regeneracyjny do skóry twarzy. Zestaw składający się z peelingu i bioaktywnej maski do kompleksowej regeneracji skóry twarzy opracowany przez polskich naukowców w nowoczesnych laboratoriach biotechnologicznych z wykorzystaniem NHAC Biocervin MIC-1 wytwarzanego na bazie opatentowanych komórek macierzystych MIC-1.
Efekty stosowania: promienna, gładka i zrewitalizowana skóra twarzy.

2) Revitacell Stem Cells Hand Set - Zestaw regeneracyjny do dłoni. Zestaw składający się z peelingu i maski do kompleksowej regeneracji dłoni opracowany z wykorzystaniem NHAC Biocervin MIC-1 wytwarzanego na bazie opatentowanych komórek macierzystych MIC-1.

Efekty stosowania: zregenerowane, odżywione, gładkie dłonie bez przebarwień

3) Revitacell Stem Cells Bust Set - Zestaw regeneracyjny do biustu i dekoltu. Zestaw składający się z peelingu i serum do kompleksowej regeneracji i ujędrnienia delikatnej skóry biustu i dekoltu opracowany z wykorzystaniem NHAC Biocervin MIC-1 wytwarzanego na bazie opatentowanych komórek macierzystych MIC-1.

Efekty stosowania Revitacell Stem Cells Bust Set: jędrny, gładki i zadbany biust oraz dekolt.

Wartość każdego z zestawów to ok. 150 zl (można sprawdzić w internecie, na stronie producenta), podobno działają cuda - polecam przeczytać recenzję - ja się nie wypowiadam, bo nie stosowałam.
Kosmetyki są w oryginalnych opakowaniach, ani razu nie otwierane - pudełka są wciąż zaklejone taśmami.
Cena, jaka mnie interesuje, to 100 zł za trzy zestawy razem. Osobno nie sprzedaję. Opłaca się bardzo, więcej kosztuje jeden zestaw.
tel. 501 802 885
e mail: [email protected]
Myślę, że to dobry pomysł na prezent na Dzień Matki lub dla samej siebie:)
4862
#MalinowaMamba nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 20:08
bromba napisał(a):
MalinowaMamba napisał(a):
bromba napisał(a): Ostrzegam przed chęcią kupowania u osoby podpisującej się : Malinowa Mamba -dzisiaj chciałam nabyc żelazko ,które ta osoba wystawiła do sprzedazy,przyjechałam daleko z poza miasta a ta pani podając się za chorą wysyła swojego chłopaka i sprzedaz towaru ma się odbyć na ulicy.Na moją propozycję sprawdzenia czy żelazko działa,ten mężczyzna odpowiada ,że "niby" działa,ale sprawdzić nie można ,bo on jest obcy i nie moze w nie swoim domu podłączyć żelazka na chwilę do kontaktu i proponuje mi zadzwonić do swojej dziewczyny .choć stoimy pod domem,ta nie odbiera,więc chłopak idzie do mieszkania sam i stamtąd po długiej chwili dostaję esemesa ,że zelazka sprawdzić nie można.Taka przygoda,a wniosek nasuwa się sam.Nawet jesli nie posiadali by w domu pradu ,w co nie wierzę,mogli by skorzystać z pomocy sasiada,na tę chwilkę ,aby sprawdzić czy zelazko działa kazdy by użyczył gniazdka wtykowego,więc towar zepsuty,a pani mi jeszcze napisała esemesem ,ze wstydziłabym się wybrzydzać,bo 15 zł to za tanio,nawiasem mówiąc miałam dla niej przygotowane 20 zł i czekoladę ale skoro "nie ma możliwości sprawdzenia".Dziwne ,ze jest możliwość podłaczenia komputera ,żeby wkleic ogłoszenie.:D

Droga Pani bardzo proszę nie obrażać mnie i nie przeinaczać faktów.Sprzedaje na forum już nie jedną rzecz i nigdy nie sprzedałam czegoś zepsutego lub z ukrytymi wadami.Nie było możliwości sprawdzenia ze względów osobistych.Nie mieszkam sama i inni lokatorzy nie zgodzili się i tyle.Nic na to nie poradzę.Nie odbierałam telefonu,ponieważ wyszłam do łazienki.Zaznaczałam,że żelazko jest w 100% sprawne.Pani wybór czy je brać czy nie, ale nie oznacza to,że może mnie Pani obrażać i oskarżać o oszustwo.Chodzi mi zwłaszcza o Pani smsy.Szukała pani drobnych,więc jakie 20 zł i czekolada ?:D I rozumiem również,że to moja wina ,że mieszka Pani daleko poza Bolesławcem.No cóż :| Niech się Pani czasem zastanowi 10 razy zanim coś napisze.I jeszcze raz powtarzam ŻELAZKO JEST 100% SPRAWNE.

Dobre sobie,nie zgodzili się współlokatorzy.a ile to kosztuje właczyć na minutę zelazko ,niech pani się nie ośmiesza.Ustnie i na odległość to moze pani sobie zaznaczać co się pani podoba,ja tez kupowałam nie raz rózne urzadzenia i zawsze mi je sprawdzano włączajac na chwilkę do gniazdka elektrycznego,to nic nie kosztuje więc ten wymysł jest dziwaczny i śmieszny.To cóz ,ze drobne [zresztą nie takie drobne ,tylko dycha papier i monety po 5 i 2 zł,a czekolady jeszcze nie zdążyłam wyjąć ,kiedy usłyszałam ,ze żelazko jest " niby" sprawne.] Zreszta czemu pani nie lezy .przecież jest pani ciężko chora na zapalenie płuc.Niech pani zamieści też drugą stronę tego żelazka .która jest spieczona na żółto.Trzeba było podać w ogłoszeniu uczciwie .że nie zgadza sie pani na sprawdzenie to nie przyjezdzałabym ,ja nie wiem czy są ludzie ,którzy tak wierza we wszystko co im kto powie,a ja nie żądałam czegoś nietypowego ,tylko właczenia żelazka na dosłownie kilkadziesiąt sekund do prądu ,i zaraz zaczęło się kręcenie.co innego wolno pani właczać ale już żelazka na chwilkę nie.Kto w takie coś uwierzy?

Już Pani napisałam,że to,że nie mogła Pani sprawdzić czy działa nie oznacza,że może mnie Pani nazywać oszustką.Tylko na podstawie domysłów.I kto Pani powiedział,że mam zapalenie płuc,błagam litości....Może mieć Pani pretensje o brak możliwości sprawdzenia ale nie o to,że chciałam kogokolwiek oszukać,bo na to sobie nie pozwolę.
10381
#czarnuch123 nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 20:18
bromba napisał(a): Jakie i w jakiej cenie? Te żelazka oczywiście :}
jedno braun drugie smile cena 10zl a za dwa 15 ;) [img=1366568255_1hzfb4s.jpg]

Dopisane 21.04.2013r. o godz. 20:18:

czarnuch123 napisał(a):
[img=1366568298_hbzu7qr.jpg]
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 20:22
Nowe orginalne buty rozmiar 39 wkładka 25 cm.sprzedaje bo są dla mnie za małe cena to 90zł. tel.605083104
podaje przykładowy link do butów http://allegro.pl/buty-puma-winning-diva-jr-roz-37-dl-23cm-03-be-t-i3072184189.html[img=1363018630_u3wppnl.jpg]
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 20:23
Sprzedam rower za 80 zł. tel.605083104[img=1366047695_84izjdz.jpg]
10378
#bromba nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 20:25
czarnuch123 napisał(a):
jedno braun drugie smile cena 10zl a za dwa 15 ;) [img=1366568255_1hzfb4s.jpg]Dopisane 21.04.2013r. o godz. 20:18:
czarnuch123 napisał(a):
[img=1366568298_hbzu7qr.jpg]

biorę dwa bo mi się parę dni temu zepsuło a dużo szyję i prasuję więc będą w ciagłym użyciu.
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 20:25
Sprzedam nowa torebkę Adidas za 35zł. tel.605083104[img=1363260909_nxzcm7j.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK