~magda napisał(a): może ma ktoś z Was do oddania łóżeczko dla dziecka i pościel? a może zostały komuś pampersy nr 1? Bardzo potrzebna pomoc dla rodziny z gminy Nowogrodziec. Niedługo na świat przyjdzie dziecko a rodziny nie stać na zakup wyprawki. proszę o kontakt [email protected]
~pralka napisał(a):gabrysiaaa napisał(a):~pralka napisał(a):~mimi90 napisał(a):~pralka napisał(a): Sprzedam pralke ladowana od gory whirpool
proszę o zdjęcia na [email protected]
~ napisał(a):~pralka napisał(a):gabrysiaaa napisał(a):~pralka napisał(a):~mimi90 napisał(a):poszly~pralka napisał(a): Sprzedam pralke ladowana od gory whirpool
proszę o zdjęcia na [email protected]
~ napisał(a): witam może ma ktoś na zbyciu jakąś szafeczke lub stolik pod telewizor ?? :)mam 665897911
kaila1990 napisał(a): Oddam:
-reklamówkę ubranek dla dziewczynki na półtorej-dwa latka, różne rodzaje
- kozaczki zimowe rozmiar 21
- adidaski Nike rozmiar 21
- kurteczkę zimową w kolorze pomarańczowym, stan dobry, rozmiar 98
- 3 prześcieradła z gumką do łóżeczka, 120x60
- mini wieżę Sharp (działa radio, cd nie czyta płyt)
Wymiennikami są słodycze, ilość i rodzaj zależą od danej rzeczy. Kontakt na priv, maila lub pod numerem 531788799.
~ napisał(a):~ napisał(a): witam może ma ktoś na zbyciu jakąś szafeczke lub stolik pod telewizor ?? :)mam 665897911
~ napisał(a):taki jak tu.obracany goorny blat. http://www.bolec.info/ogloszenia/wypiekacz-chleba-stolik-gazetnik-stolik-rtv-291840.html~ napisał(a):~ napisał(a): witam może ma ktoś na zbyciu jakąś szafeczke lub stolik pod telewizor ?? :)mam 665897911
a fotke mozna???też bym potrzebowała szafeczke:)
iwonas napisał(a): Sprzedam chłopięce buty zimowe na rzepy roz.26. cena 20 zł, tel 781-146-582[img=1383501206_ch43t5x.jpg]