~ napisał(a):~smarujrogala napisał(a): wszystkie części z demontażu, kręci ale nie odpala. 791544224omega b 2,0 sedan gaz. nie mogę dodać zdjęcia ?
~Al napisał(a): Sprzedam fotelik firmy CHICCO, używany przez jedno dziecko, stan oceniam na bdb, cena 120 zł, koszt nowego ok 400 zł
charakterystyka fotelika:
- fotelik przeznaczony jest dla dzieci od 0 do 13 kg wagi
- jest doskonale wyprofilowany,
-- plastikowa obudowa jest wyścielana miękką tkaniną
- fotelik posiada trzypunktowe pasy bezpieczeństwa oraz obszerną budkę
- posiada specjalną wkładkę, która redukuje wstrząsy powstałe podczas jazdy samochodem
- bazę montuje się na stałe przy pomocy samochodowego pasa bezpieczeństwa
- fotelik oczywiście można montować również bezpośrednio w samochodzie bez użycia bazy
- fotelik posiada specjalny system Clic-Clac, który umożliwia montowanie tego fotelika na wózkach spacerowych firmy Chicco (dodatkowa opcja)
wymiary fotelika: wys. 67 cm x szer. 46 x dł. 43 cm[img=1393265754_q1dkl7r.jpg]
~ja napisał(a): Poszukuje spacerówki najlepiej na pompowanych kółkach.mam dwie fajne spacerówki na solidnych kółkach ale nie na pompowanych,na pompowanych juz chyba spacerówek nie robią .jak pani chce to prosze o sms na 723923725 mam dwie po 80zł kazda
~undzia bundzia napisał(a):~- napisał(a): Kupię niedrogo pościel dla chłopca(poszewka na kołdrę i poduszkę) ze spidermanem lub innym motywem chłopięcym.innym motywem chłopięcym...to co w chłopców ma byc???