Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~Patrycja niezalogowany
31 lipca 2015r. o 20:17
Witam, przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości ciuszki dla dzieci w każdym rozmiarze. Chciałabym pomóc paru dzieciom z mojej okolicy, które bardzo tego potrzebują. 722379688
Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Patrycja niezalogowany
31 lipca 2015r. o 20:17
Witam, przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości ciuszki dla dzieci w każdym rozmiarze. Chciałabym pomóc paru dzieciom z mojej okolicy, które bardzo tego potrzebują. 722379688
Pozdrawiam
~ niezalogowany
1 sierpnia 2015r. o 8:47
Potrzebuję kogoś do wniesienia kanapy bądź narożnika, niestety nie znam za bardzo ludzi z Bolesławca, których mogę o to poprosić. Ktoś chętny za dowolny wymiennik ewentualnie za pieniążki? Termin na razie nieokreślony, ponieważ czekam na dostawę. Nie kupuję w sklepie, więc nie mam szans na wniesienie. Tylko proszę mnie tu zaraz nie atakować albo nie wyskakiwać z kosmiczną ceną. Wniesienie złożonych mebli z brw (2 komody, 2 szafki i łóżka) kosztowało mnie 50 zł. Wniesienie na 3 piętro, mebel może być i ciężki ale praca w sumie szybka i tylko jeden mebel.
~ niezalogowany
1 sierpnia 2015r. o 10:03
~Patrycja napisał(a): Witam, przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości ciuszki dla dzieci w każdym rozmiarze. Chciałabym pomóc paru dzieciom z mojej okolicy, które bardzo tego potrzebują. 722379688
Pozdrawiam

posiadam ubranka dla chlopca od okolo 98 do 110 za olej 3 litrowy z biedronki.607 376 612
jest tego worek jak cos znajde to dorzuce
3306
#Anonim3306 nieaktywny
1 sierpnia 2015r. o 12:59
~ napisał(a): Potrzebuję kogoś do wniesienia kanapy bądź narożnika, niestety nie znam za bardzo ludzi z Bolesławca, których mogę o to poprosić. Ktoś chętny za dowolny wymiennik ewentualnie za pieniążki? Termin na razie nieokreślony, ponieważ czekam na dostawę. Nie kupuję w sklepie, więc nie mam szans na wniesienie. Tylko proszę mnie tu zaraz nie atakować albo nie wyskakiwać z kosmiczną ceną. Wniesienie złożonych mebli z brw (2 komody, 2 szafki i łóżka) kosztowało mnie 50 zł. Wniesienie na 3 piętro, mebel może być i ciężki ale praca w sumie szybka i tylko jeden mebel.

Poproś sąsiadów ;) :D
~ niezalogowany
1 sierpnia 2015r. o 15:12
Ja płaciłem za wniesienie wersalki na parter 40 zł.....
4954
#domi22 nieaktywny
1 sierpnia 2015r. o 15:13
Szukam fachowca który naprawia pompy głębinowe studzienne
~ niezalogowany
1 sierpnia 2015r. o 16:09
~ napisał(a): Potrzebuję kogoś do wniesienia kanapy bądź narożnika, niestety nie znam za bardzo ludzi z Bolesławca, których mogę o to poprosić. Ktoś chętny za dowolny wymiennik ewentualnie za pieniążki? Termin na razie nieokreślony, ponieważ czekam na dostawę. Nie kupuję w sklepie, więc nie mam szans na wniesienie. Tylko proszę mnie tu zaraz nie atakować albo nie wyskakiwać z kosmiczną ceną. Wniesienie złożonych mebli z brw (2 komody, 2 szafki i łóżka) kosztowało mnie 50 zł. Wniesienie na 3 piętro, mebel może być i ciężki ale praca w sumie szybka i tylko jeden mebel.
no to idz do brw niech ci wniosa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.