~Patrycja napisał(a): Witam, przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości ciuszki dla dzieci w każdym rozmiarze. Chciałabym pomóc paru dzieciom z mojej okolicy, które bardzo tego potrzebują. 722379688
Pozdrawiam
~ napisał(a): Potrzebuję kogoś do wniesienia kanapy bądź narożnika, niestety nie znam za bardzo ludzi z Bolesławca, których mogę o to poprosić. Ktoś chętny za dowolny wymiennik ewentualnie za pieniążki? Termin na razie nieokreślony, ponieważ czekam na dostawę. Nie kupuję w sklepie, więc nie mam szans na wniesienie. Tylko proszę mnie tu zaraz nie atakować albo nie wyskakiwać z kosmiczną ceną. Wniesienie złożonych mebli z brw (2 komody, 2 szafki i łóżka) kosztowało mnie 50 zł. Wniesienie na 3 piętro, mebel może być i ciężki ale praca w sumie szybka i tylko jeden mebel.
~ napisał(a): Potrzebuję kogoś do wniesienia kanapy bądź narożnika, niestety nie znam za bardzo ludzi z Bolesławca, których mogę o to poprosić. Ktoś chętny za dowolny wymiennik ewentualnie za pieniążki? Termin na razie nieokreślony, ponieważ czekam na dostawę. Nie kupuję w sklepie, więc nie mam szans na wniesienie. Tylko proszę mnie tu zaraz nie atakować albo nie wyskakiwać z kosmiczną ceną. Wniesienie złożonych mebli z brw (2 komody, 2 szafki i łóżka) kosztowało mnie 50 zł. Wniesienie na 3 piętro, mebel może być i ciężki ale praca w sumie szybka i tylko jeden mebel.no to idz do brw niech ci wniosa