~ napisał(a): Witam kupię łóżko dziecięce jedynkę wszelkie informację proszę kierować na [email protected]witam wysłałam na meila wiadomość ale wystąpił jakiś błąd - mam na sprzedaż jedynke nie zniszczona pomarańczowa rozkładana
~ napisał(a):~ napisał(a): Witam kupię łóżko dziecięce jedynkę wszelkie informację proszę kierować na [email protected]witam wysłałam na meila wiadomość ale wystąpił jakiś błąd - mam na sprzedaż jedynke nie zniszczona pomarańczowa rozkładana
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Witam kupię łóżko dziecięce jedynkę wszelkie informację proszę kierować na [email protected]witam wysłałam na meila wiadomość ale wystąpił jakiś błąd - mam na sprzedaż jedynke nie zniszczona pomarańczowa rozkładana
Witam nie interesuje mnie sofka jedynie łózko nie rozkładane
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Witam kupię łóżko dziecięce jedynkę wszelkie informację proszę kierować na [email protected]witam wysłałam na meila wiadomość ale wystąpił jakiś błąd - mam na sprzedaż jedynke nie zniszczona pomarańczowa rozkładana
Witam! Mam takie łóżko porządne-drewniane w dobrym stanie. Oddam za darmo, nie zapewniam transportu. 503573226
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Witam kupię łóżko dziecięce jedynkę wszelkie informację proszę kierować na [email protected]witam wysłałam na meila wiadomość ale wystąpił jakiś błąd - mam na sprzedaż jedynke nie zniszczona pomarańczowa rozkładana
Witam! Mam takie łóżko porządne-drewniane w dobrym stanie. Oddam za darmo, nie zapewniam transportu. 503573226
kkkkk napisał(a): Witam, mam do sprzedania sofkę 2 osobową rozkładaną . Sofka ma normalne ślady użytkowania od siedzenia brak rozdarć . Cena 200 zł cena do negocjacji więcej informacji pod numerem 69380562[img=1439919124_vpc78b2.jpg]Dopisane 18.08.2015r. o godz. 19:35:oddam za whisky z biedronki 29,99 2 fotele wygodne nie posiadają żadnych rozdarć lecz trzeba je wyprać fotele koloru szarego i na drewnianych nóżkach zapraszam 693680562 Dopisane 18.08.2015r. o godz. 19:36:~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Witam kupię łóżko dziecięce jedynkę wszelkie informację proszę kierować na [email protected]witam wysłałam na meila wiadomość ale wystąpił jakiś błąd - mam na sprzedaż jedynke nie zniszczona pomarańczowa rozkładana
mam łóżko pojedyncze drewniane 90-200cm....ze stelażem drewnianym,bez materaca....tel.697559994....cena 100 zł
Jestem zainteresowana proszę o kontakt napisałam sms i dzwoniłam:)Dopisane 18.08.2015r. o godz. 19:36:~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Witam kupię łóżko dziecięce jedynkę wszelkie informację proszę kierować na [email protected]witam wysłałam na meila wiadomość ale wystąpił jakiś błąd - mam na sprzedaż jedynke nie zniszczona pomarańczowa rozkładana
Jestem zainteresowana proszę o kontakt napisałam sms i dzwoniłam:)Dopisane 18.08.2015r. o godz. 19:36:~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Witam kupię łóżko dziecięce jedynkę wszelkie informację proszę kierować na [email protected]witam wysłałam na meila wiadomość ale wystąpił jakiś błąd - mam na sprzedaż jedynke nie zniszczona pomarańczowa rozkładana
Jestem zainteresowana proszę o kontakt napisałam sms i dzwoniłam:)