Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)
#falco nieaktywny 6 listopada 2017r. o 19:54
nie ma czasem ktoś ''na zbyciu'' jakiegoś czegoś co by miało sprawny odtwarzacz CD?mój dzisiaj mi ''zdechł '' no bo cóż ...nie pracuję ''na salonach ''...hahaha
kurz i pył to codzienność ...
Posiadam na sprzedaż komplety i pary opon zimowych i całorocznych. Wszystkie z dobrym bieżnikiem i w bardzo dobrym stanie. Większość opon klasy premium (Continental, Goodyear, Pirelli). Od 15" do 18". [img=1510010054_59zk437.jpg]
sprzedam dwie kurtki chłopięce w bardzo dobrym stanie rozmiar 140 i 152 po 40 zł za sztukę mój numer telefonu 530224245 zdjecia moge wysłac odpowiadam na smsa lub mozna dzwonic warto bo nie sa zniszczone a szkoda mi wyrzucic
nie ma czasem ktoś ''na zbyciu'' jakiegoś czegoś co by miało sprawny odtwarzacz CD?mój wczoraj mi ''zdechł '' no bo cóż ...nie pracuję ''na salonach ''...hahaha
kurz i pył to codzienność ...
tor wyścigowy zestaw tory 2 oraz auta -na prąd.
Stan bdb mało używany cena 30 zł tel 515285355
https://www.olx.pl/oferta/tor-wyscigowy-2-auta-na-prad-CID88-IDpXTaX.html
[img=1510076229_je99avx.jpg]
Dopisane 07.11.2017r. o godz. 18:38:
samolot z bajki SAMOLOTY El Chupacabra (El Chu).
Wydaje dźwięki przy naciśnięciu oraz kręci się śmigło.
stan bdb normalne ślady użytkowania cena 30 zł tel 515285355
kurtka męska ala skórzana marki CROPP rozmiar s stan idealny
wymiary:
długość całkowita 71 cm
szerokość w klatce piersiowe 55 cm x2
rękaw od pachy : 55 cm
cena 80 zł tel 515285355[img=1510080247_9muqv0h.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.