Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

5777
#agaser nieaktywny
30 czerwca 2012r. o 11:44
Ludziska kochane-pilnie potrzebuję wypożyczyć kosę spalinową-ratujcie,bo mnie trawsko na mym nowym ogródku zaraz przerośnie-cena wynajmu do uzgodnienia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ram niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 11:57
bede w poniedzialek o 18 z minutami i gdzie moge odebrac te rzecz?
~ niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 12:17
~ram napisał(a): bede w poniedzialek o 18 z minutami i gdzie moge odebrac te rzecz?

Proszę o tel jutro bo nie wiem czy będę w domu czy jeszcze w pracy. Albo proszę nr tel to wyślę jutro smsa..
~ram niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 13:43
podaje nr tel : 505 676 754 bo nie wiem czy sie dodzwonie bo dzisiaj przy probie dzwonienia to poczta sie zaraz wlaczala.
~asia do agaser niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 13:44
agaser napisał(a): Ludziska kochane-pilnie potrzebuję wypożyczyć kosę spalinową-ratujcie,bo mnie trawsko na mym nowym ogródku zaraz przerośnie-cena wynajmu do uzgodnienia

798705179 zadzwon pod ten nr, pan ogrodnik jest bardzo tani, trawe chyba tez kosi, cena napewno cie zaskoczy, korzystam na beząco z jego usług
~ niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 14:19
Oddam za 2 czteropaki Żubra sprawny aparat fotograficzny dla kolekcjonera FED 5 . kontakt meila [email protected][img=1341058785_hzg67xp.jpg]
~Tomasz niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 14:30
Witam, potrzebuję dość pilnie:
uchwytu samochodowy do telefonu Nokia e52/lumia ogólnie chodzi o to aby była regulowana szerokość albo wysokość.

Może ktoś kupił np. e52 i posiada zbędny uchwyt, ewentualnie ładowarkę samochodową prawdopodbnie też bym był zainteresowany (ale tylko firma Nokia).

proszę pisać na forum.
8325
#sarna1974 nieaktywny
30 czerwca 2012r. o 14:47
Witam, mam do sprzedania solarium domowe sprawne sprowadzone z niemiec.cena ok 30 zł. Dzisiaj jade do Bolesławca to będzie do odebrania.[img=1341060445_5dl7omv.jpg]

sarna
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.